fredag 8 februari 2008

Vilken garntyp är jag då...?

Hittade en rolig grej på Pärlmuddens blogg som jag bara var tvungen att testa och precis som hon så är jag också angora! Mjuk och gullig och go!

Bara att tacka och buga för det var en rolig länk!

Idag har jag roat mig med att äntligen välja garn och pärlor till Pulsklubben och eftersom jag tyckte att mönstret var lite knepigt skrivet så översatte jag det... Nu måste jag testa och se om det blev rätt. Håll en tumme!

Ha en bra kväll!

Barbastark är på gång!


Kolla! Nu är han nästan färdig! Han blir ganska söt! Speciellt med sina armmuskler som inte syns riktigt här. Ska försöka lägga ut mönstret i helgen.

Idag ska jag till city och jobba och då ska jag passa på att försöka leta pärlor till muddarna i pulsklubben. Jag letade och letade igår i mna gömmör men det blev aldrig bra när jag kombinerade. Så kan det bli ibland. Hur mycket man än har så räcker det aldrig till. Vilket i och för sig är en "bra" anledning att gå till garnaffären... =)

Ha en bra helg och handarbeta inte ihjäl er!

torsdag 7 februari 2008

Stoff & Stil

Så glad jag blir när jag hämtar posten och den nya Stoff&Stil-katalogen har kommit! Den är så inspirerande och jag får alltid sån lust att sy nya kläder när jag bläddrar i den. Sen har de ju lite garn som man kan ögonglutta på också...

En kopp kaffe, en semla och nya kataloger.... JIIPIIII!!!!

onsdag 6 februari 2008

Barbastark

Nu har jag nästan gett upp! Har börjat virka på Barbastark istället för att fortsätta på Barbapapa... =( Han ser ju så märklig ut och jag är trött på att repa upp så han får nog vila ett tag tills jag hämtat nya krafter! Fast Barbastark är nästan färdig så han kommer och hälsar på snart. Den lille knubbisen =)

Jag är så sugen att börja på muddarna som Stickamera har valt till Pulsklubben men jag har inte tid! När jag väl är hemma så finns det en miljon saker som bara MÅSTE göras och jag vet ju hur det blir - ska jag bara prova lite så är det kört! Dessutom kan jag inte komma ihåg när jag var så här trött sist. Det är nästan så jag saknar min arbetslöshet litegrann.

Jaja, pip och gnäll är ingen höjdare så nu lägger jag ner för idag! Hoppas alla har det bra!