onsdag 4 april 2012

Så trött

man blir av att jobba! Och givetvis började halsen tjockna igår kväll...

Ännu så länge så är den okej men jag är livrädd för att jag ska vakna med ont och utan röst imorgon. Det skulle ju vara så typiskt....

Nu ska jag försöka fixa lite middag, tänkte att det skulle bli kasslerlåda med ananas och ris och kanske bearnaisesås. Lina har varit jättegullig och lagat middag 2 dagar i rad så idag kommer jag nog inte undan... ;)

Annars så rullar allt. Ikväll ska jag virka färdigt några drakar och planera ett födelsedagsfirande för Frallan som fyller på söndag. Han ska på mini-festival till Stockholm i helgen så vi firar påsk utan honom. Någon som vill ha hans ägg?

Solen skiner och nu verkar det som om våren är på väg igen. Jippi!

Och till sist då. Garnomera har en tävling för att fira sin 50 000:e besökare (och jag tycker att jag har många...!), kolla här för deltagande. Jag vet inte om jag vågar, jag hade ju turen att vinna ett mönster på Online Stickcafé-s 3000:tävling. Man ska aldrig utmana ödet!

Ha en bra onsdag och se nu till att fixa alla måsten imorgon så det bara är att njuta ordentligt av påskledigheten!

Glad Påsk!

måndag 2 april 2012

Vilken måndag!

Vilken måndag det har varit idag!

Första dagen på ett nytt jobb och jag mådde som en gris på väg till slakt imorse, kommer dit, får en snabb introduktion och en bibba papper med uppgifter och manus. En plats vid en telefon och vips så har jag blivit telefonförsäljare! 200 samtal varav 2 ja till tandborstar. Inte så illa!

Sen kommer jag hem efter en promenad i kylan och drar igång datorn, hittar 58 majl i inkorgen... Hjälp! Nu visade det sig att 50 av dem var från utlottningen i helgen i 3000 stickcafé. Och hälften av dem var "grattis till vinsten!" Jag har vunnit ett mönster hos Vickevira! Jag som aldrig vinner någonting!

Nu lagar dottern middag och jag sitter här och jäser. Lyx!

När jag ändå håller på att dela med mig av min glädje så vill jag puffa lite för Broderi o Handarbetsforum. Jag var inne nyss och upptäckte att ingen använder det längre! Det tycker jag är lite synd... Förmodligen har det mycket med Facebook att göra men ni kan väl kika in? Man måste registrera sig som medlem men det är det värt!

Nu fick jag en tallrik i datorn så det är väl bäst att plocka undan datorn.... Vill gärna ha den kvar även efter middagen. =o>

Kram på er alla goa människor! Idag är en härlig dag!

söndag 1 april 2012

Tävling i Online Stickcafé

Har ni sett att det är en tävling på gång på Facebook?

Helt underbara garner och mönster lottas ut bland gillande medlemmar och det blir dragning så fort vi är 3000 medlemmar eller fler.

Skynda in och gilla - utlottningen stängs inatt om jag har fattat allt rätt! Jag fattade fel - utlottningen börjar när det är 3000 medlemmar men utläggningen av vinster slutar i natt.


Ett stort HURRA för Lisa Åhlström som lägger ner massor av tid och arbete på det här! Tack!