fredag 3 augusti 2012

365 saker du kan sticka ...eller virka

Det här är en tacksam sida att besöka! Ett nytt mönster varje dag!

365 saker du kan sticka ...eller virka


torsdag 2 augusti 2012

Roskilde festival -90

Orange scen fredagen den 29 juni: Bob  Dylan
Orange scen lördagen 30 juni: The Cure, D.A.D

inte utan att man blir lite nostalgisk när man hittar gamla program... Jag såg Thåström och höll på att klämmas sönder mot kravallstaketet under konserten med The Cramps. Nick Cave på gröna scenen med sitt Bad Seeds, tillsammans med storheter som Sinead O´Connor och Lenny Kravitz, fast inte samtidigt. Jag undrar hur många besökare det var det året?

Året därpå, 1991, har jag för mig att det var nån typ av jubileum och besöksrekord och jag vet att jag tyckte det var fruktansvärt mycket människor. Dessutom regnade det hela tiden så på lördagen när jag gick ner mig i en jättevattenpöl med mina sista torra strumpor så packade jag ihop mig och drog till min bror i Helsingborg, där jag fick bada varmt och äta god mat inomhus! En kompis sa att det hade varit 70000 i år. Lite mer än hälften av alla invånare i Linköping.

Egentligen letade jag inte efter festivalprogram utan en lapp som jag en dag för lite mer än 10 år sedan hittade fastkilad i dörren på min bil. En lapp som var en lite romantisk inbjudan från en främling om en date. Alltså ett perfekt underlag för en rolig berättelse! Jag letar vidare i mina gömmor, dyker det upp fler spännande saker så lovar jag att dela med mig!

måndag 30 juli 2012

De vackraste orden...

är de som aldrig blev skrivna

De vackraste kärleksförklaringarna

är de som aldrig blev sagda

Den vackraste människan

är den som älskar livet och sig själv