tisdag 12 februari 2013

Tröja stickad från ärm till ärm

Finns det nån som har nåt bra tips om mönster på tröjor stickade från ärm till ärm?

Jag har hittat två rätstickade koftor hos Drops men de är inte särskilt snygga och en tröja hos M&K, Tröja stickad på tvären... men det är ett köpemönster och det vill jag ju inte ha...

Tacksam för massor av tips! =o>

måndag 11 februari 2013

Vilken helg!

Vilken helg det har varit! Egentligen började det redan för en vecka sen när jag blev erbjuden en fast (!) tjänst på macken.... =o> vilket alltså innebär SEMESTER!!!!! i sommar.

I torsdag var det TakeOff i Stockholm, pepp och information och övernattning på Scandic Infra (? - kollade inte så noga på skylten..) med god middag på kvällen och underbar frukostbuffé dagen därpå. Sen fick jag äran att köra tillbaks till Linköping, med tillhörande motorstopp och snigelfart innan vi var ute ur Stockholm. Förstår inte varför det ska vara så svårt att köra nya bilar? hm...

I fredags var jag ute och drack öl med en underbar människa som jag hoppas på få lära känna bättre framöver. Mycket trevligt och gav mig roliga saker att tänka på hela lördagen. Som jag tillbringade mer eller mindre konstant framför Sex and the City,  säsong 1 och 2. Fast jag tvingade mig själv att gå och handla grillad kyckling och Ballerina-kex (vilket straff!).

För att ändå känna mig lite nyttig körde jag tvättstugan igår och virkade på filten. Givetvis blev det lite SatC, det har en förmåga att fungera mycket beroendeframkallande.... Märkligt!

Nu är det snart dags för jobb. Ute ligger det en decimeter snö och det är -4 grader och jag kan verkligen inte förstå  varför mina förfäder inte kunde gått söderut istället för norrut. Jag vill ha sol och värme och vårkänslor!!!! Kvidevitt!