fredag 4 november 2011

...på väg...

...packad (övernattningsgrejor - inte av alkohol!), duschad, sminkad och väntar på bussen. Kan det bli bättre??

Det är så skönt att vara färdig i tid och veta att jag inte behöver stressa. Kl 9.18 går tåget och 11.09 landar vi i sthlm.

Jag leker turist på riktigt och letade fram en gammal karta igår så jag vet vart jag ska ta vägen, mitt lokalsinne är ju inte det bästa och jag hittar ganska begränsat mellan station och Gamla Stan. Kanske skulle packa kompassen?

Hoppas ni får en bra helg allihop, och håll en tumme för att Dylan är på bra humör och ger en superkonsert! Kramar

onsdag 2 november 2011

2 dagar kvar!!!

Nu är det bara 2 dagar kvar till Bob Dylan och vår Stockholmsresa!!!! Så kul det ska bli!!!

Jag lyssnar på Tell Tale Signs, Bootleg Series, skiva 8, i mp3-spelaren och måste bara tipsa om låten Series of Dreams som är helt underbar! Vilken trummatta det ligger i den!

Det blir lite shopping i Sthlm också och vi satsar nog på söder och second hand-affärer och antikvariat. Det är flera år sen vi var där så det ska bli mysigt. Jag letade lite på nätet igår och upptäckte att den underbara Hello Kitty-butiken ligger kvar så den får givetvis ett besök!!! Tänkte försöka få tag i nagelklistermärken med Hello Kitty, såna som dessa eller dessa! Okej, det kanske är lite fjortis men jag älskar verkligen Hello Kitty!!!

Jobbdags! Kramar

tisdag 1 november 2011

Jonathan Livingstone - Seagull?

hav
hesa skrin
vilande vinge i motvind
störta mot havet
stiga mot skyn
livets flygande holländare
i oändlighet

Det här är en strof som jag gått med i huvudet i många år utan att veta var den kom ifrån eller vem som skrivit den. Någon som vet?