tisdag 23 juni 2009

Just nu...

njuter jag extremt mycket av den härliga solen! Jag hade nästan gett upp hoppet om sommaren och så bara kom hon och lyser på mig hela tiden! Jag är överlycklig!

Dessutom har jag idag gjort klart hela Barbafamiljen så nu ska jag bara brodera ögon och fotografera dem och sedan är det nya mönstret klart!

Och jag har virkat färdigt koftan som består av en hyllremsa och en spetskrage! Jättefin om man bortser från att jag lyckades göra den kortare i ena sidan... ? Mycket märkligt! Orkar inte repa upp och göra om så det får gå ändå, det syns inte om inte man vet om det, hoppas jag... Fast nåt mönster blir det inte! Vet ju inte hur jag skulle ha gjort för att det skulle bli rätt! =)

Jag har hunnit sticka ett par vantar med. Frös om händerna en dag i förra veckan och hade precis fått ett jättefint mönsterhäfte med vantar från Coats, så det blev ett par mönstrade vantar på fyra stickor. Himla kul! Det var mina första stickade vantar som hade ett annat mönster än Lovikka och det gick det med. Ska försöka komma ihåg att fotografera dem...

Minnet är lite fullt just nu men jag får ingen tid hos verkstan för formattering. Skulle verkligen behövas! Kanske lugnar det ner sig så småningom. Förstår inte hur mycket som kan behvöa behandlas i tankarna under en dag. Skulle verkligen vilja ha en sån där skål som Dumbledore har där man kan lägga av minnen och tankar tills man har tid och lust att ta rätt på dem. Har letat på Blocket men...

Njut av solen nu! Man vet aldrig när hon bestämmer sig för att gömma sig ovan molnen igen. Och sänd en tanke till folket i Iran, de behöver allt stöd de kan få om de ska överleva regimens terror! Jag lider med dem!