tisdag 6 januari 2009

Titta vad jag har hittat!

Ett helt underbart laptop-fodral! Enormt inspirerande av Virkverket! Kanske något att satsa på nu när min nya lappe är nästan för stor för min fina datorväska som jag sydde förra året. Dessutom har hon virkat den i en teknik som är enkel men ser helt avancerad ut. Blir lite imponerad när sånt där bara hittas på! =)

Surfar runt hos alla andra idag. Ska försöka vara lite "social" och kolla era godbitar! Det finns en hel del att ta igen...

Inte för att man hinner så mycket på en timme men besök Stickfrossa! Jag blir galet inspirerad av allt hon hittar på! Och jag undrar om det bara är mina dygn som har 24 timmar. Det känns aldrig som om de räcker till... Konstigt!

Må så gott allihop!

söndag 4 januari 2009

TACK och God Fortsättning!

Här har jag inte ens haft tid att kolla mina mejl på 2 veckor men när jag väl gör det har jag fått massor av hälsningar! Ni gör mig väldigt glad! Så jag försöker så här att hälsa tillbaka och visa att jag bryr mig om er allihop även om jag är usel på att besöka er! Massor av kramar till alla mina bloggvänner! Och alla andra med förstås... =)

Jag tänker ta bort mina mönster på Barbafamiljen. Håller på att virka dem i Catania och redigera mönstrena efter det så att jag ska kunna sälja dem i min butik. Alla ni som vill ha dem gratis, med eventuella fel, får passa på att ta hem dem nu. Riktigt när de försvinner vet jag inte, allt är en fråga om tid just nu, men jag har tänkt att allt ska vara klart innan januaris slut.

Nästa vecka när vardagen är tillbaka så räknar jag med att få mer datortid på morgnarna. Då ska jag lägga ut bilderna som jag har lovat. Innan dess ska jag ta lite nya så att det verkligen finns något att visa!

Än en gång - Tack för alla vänliga kommentarer och kramar till er alla!