torsdag 29 november 2012

Äntligen klar!

Nu är min hall-lampa äntligen klar! eller den var egentligen färdig redan förra veckan men mitt internet är jättedåligt och jag hade använt upp för mycket för två veckor sen så jag har legat väldigt lågt med surfen...

Så här blev den:


Lite mer pärlor skulle inte skada och sen kunde det vara fint med genomskinliga prismor vid sidan om de röda, men det får komma när lusten faller på. Riktigt klar blir man ju aldrig... ;)

Nu ska jag äta grillade kycklingben och sallad - Lina är gullig och lagar mat medans jag sitter här och roar mig.

Ute är det snö och minusgrader och i helgen är jag ledig. Kanske kan det blir en runda på stan i helgen, jag tror det är julskyltning och det har jag aldrig varit på i den här stan. Något jag har saknat genom åren, men egentligen har jag ju saknat julskyltningen på Råå och i centrala Helsingborg så det här blir en ny upplevelse.

Jag jobbar mycket och filosoferar än mer så fritiden är starkt uttnyttjad! Kul nu när det närmar sig jul och man kan börja planera alla roliga december-saker. Först ut är personalfest med macken och jag tror det blir en nysydd klänning även till den festen (den grå som hängde på provis för ett tag sen är klar och invigd och dessutom blev det en nysydd gasmaskväska kvällen till ära....) sen får vi se... Jag har ju inte så många att fixa julklappar till längre och tur är väl det med tanke på min dåliga ekonomi, men samtidigt är det synd när det finns så mycket roliga projekt som aldrig hittar någon mottagare... Världsliga problem!

Är det någon som vet var man kan köpa en rosa flamingo? Jag tror det fanns en affär på söder i Stockholm som sålde såna för 10 år sedan men jag vill ha en snart, helst som går att  beställa på nätet. Förslag mottas tacksamt!

Ha en bra första advent och glöm inte att släcka ljusen själva! =o)