söndag 22 november 2009

Länge sen sist...

Jag förtog mig nog sist. Alla dessa bilder gjorde att jag slutade att överhuvudtaget fundera på bloggen så det gick nog nån säkring en våning upp.... ;)

Jaja, hjärnan fungerar nog som den ser ut, bubbligt och snårigt och rörigt. I alla fall min!

Jag har nästan gjort klart julskyltningen nu, på tillverkningsstadiet, och idag ska jag roa mig med att sticka ett par "Pippi-sockar" till dockan så att hon är fin i skylten nästa helg. Förra året slängde jag bara upp nåt i fönstrena men i år har jag planerat väl och förberett ordentligt så kanske ska det kunna locka lite människor att viga en del av december åt pyssel. Alltid kul när det inspirerar!

I en av stadens gratistidningar var det ett reportage om amigurumi-virkning och Mia Bengtsson (som kommer från min födelsestad - måste vara en reko tjej! ;) ) den här veckan och det har redan dragit en omstartande virkare. Alltså en sån som inte virkat sen skoltiden och nu blev så sugen att han vill prova igen. Jättekul! Givetvis sålde jag lite akrylgarn för det är ju trots allt enklare när man inte är van, men jag hoppas att det går bra för honom och att han snart avancerar till bomullsgarn. Lycka till!

Hoppas alla mår bra därute och inte stressar ihjäl sig nu när det går mot jul. Det är ju "bara" 32 dagar kvar (Jippi!!!) och den tiden har en tendens att gå fort! Jag älskar julen! Kramar allihopa!