onsdag 9 november 2011

Lite bilder av Stockholmsfynd

Nu har jag tagit mig i kragen och fotat mina Stockholmsfynd.Allt utom boken om vampyrstickning, den ligger på jobb som inspirationskälla.


Inte för att jag behövde ännu en stor, röd väska men jag kunde inte låta bli!


Min fina ryggsäck från Zapata och en miniIgge från Bukowski till sonen. Så söt!!!Jag har musiken i mina öronproppar och en fin t-shirt som minne....Mina kinaskor!!! Som jag letat efter ett par som var sköna! Jag kanske skulle köpt 2...?

söndag 6 november 2011

Trötta fötter och glada öron

Så, nu är vi hemma igen. Med glada öron efter konserten och trötta fötter... Mark Knopfler var en angenäm överraskning. Jag har aldrig varit något Dire Straits-fan för jag är inte så förtjust i allt gitarr-filande men jag måste erkänna att Knopfler är en väldigt duktig gitarrist och en fröjd för öronen live! Vilken tur att jag aldrig blir för stolt för att erkänna mina fel... ;)

Dylan däremot.... Jag vill inte ha konserten ogjord men vilken skillnad mot år 2000 när jag såg honom i Göteborg. Rösten bär inte så bra och han får till en konstig knorr i slutet av varje "rad" som är lite irriterande. Han spelade flera riviga låtar och det är nog för röstens skull, tror det är svårt med Tambourine man när man knarrar... Sen spelade han orgel/synt i flera låtar och det var inte så dumt och givetvis blev det en hel del munspel! Mycket bra!! Jag är nöjd med kvällen och glad åt att vi åkte dit, fler chanser lär det nog inte bli, och för en gångs skull köpte jag oss var sin tröja. Måste ju skryta lite!

Över 31000 steg gick vi i Stockholm under två dagar. Söder, Gamla Stan och givetvis Drottninggatan. Ganska duktigt! Jag köpte en röd väska i Donas Shop, Hello Kitty-affären på Söder, lyckades hitta ett par svarta kinaskor som var sköna, boken "Vampyrstickning" och Mia Bengtssons sista amu gurumi-bok fick följa med från Sci-Fi-bokhandeln i Gamla Stan, en lila ryggsäck med broderade speglar från Zapata och lite saker som jag inte kunde leva utan från diverse affärer fick följa med hem.

En mycket bra helg! Tack Lina och Marjan för en välbehövlig semester!!! Kramar