måndag 26 januari 2009

Bilder!

Jag fick mer datortid än jag trodde så här kommer det lite bilder med! Hoppas något kan inspirera... =)


Mössa stickad på tvären och polohalsduk i hålmönster, stickat i Twins.

Polohalsduk i två nystan Ping-Pong som Maryam stickat till mig!

Mössa stickad i Silenzio med egenhändigt komponerade hjärtan i motsatt slätstickning. De syns inte så noga på bilden men är snygga i verkligheten!

Väska sydd av en omlottkjol. Jag lät formen på framstycket bestämma formen på väskan och använde i princip hela kjolen. Den är fodrad med acetat-foder, har mobilficka inuti och blixtlåsficka på baksidan. Den här trivs jag med!

Maskinstickad väst i Oda från Europris (norskt garn). Garnet har samma masktäthet som Lilla Lovikka från Järbo men tyvärr verkar det inte hålla lika bra... Suck! Den har tufsat till sig lite på framstycke efter en dag..

Men snygg är den! =)

Koftans framsida. Stickad i en tråd Mohana och en tråd Nya Plus på stickor 12. Mönstret hittade jag hos Drops...

Svårt att se att kragen är ganska snygg... Tror jag ska önska mig en kurs i fotografering och stadiga händer....

Min skylt från utsidan! Kanske ska ha en större så småningom...

Garnomorganisering den 16 januari. Det kom fyra lådor garn!

Massor av nytt i Plus och Bravo.

Det tog lite tid inann allt var på plats... Då är det tur att man har lååånga arbetsdagar... =)

Sen kan man ju förstås undra varför jag inte väntade till idag?

2 nästan likadana bilder... jaha!

Dags för nackgymnastik! Glömde vända den innan. Funkar ändå, tycker jag. Blir lite trist om alla ska vara likadana.... ;)

Stickade en väst...

Fast på stickmaskinen så det räknas väl inte riktigt...? Det jobbigaste var att jag tog ner luvan innan den var färdig och fick sticka till mer än halva för hand. Suck! Så går det när man är ivrig. Men, den blev fin och varm och go och jag har använt den idag till mina nya Levisjeans! Snyggt! (egentligen har jag gett mig själv ett löfte att aldrig någonsin mer köpa så dyra jeans som Levis, men nu hade JC rea och de kostade "bara" 224,50 istället för 899:- - vem kan stå emot då????)

Det kommer en bild på den också. Sen...

Idag kom det nya garner så nu har det blivit en ny omflyttning. Köpte Elfa-hyllor på Coop, de passar perfekt till vårt gamla system, och organiserad om halva ena väggen. Det är kul men himmelen vad trött jag blir! Speciellt när jag ska försöka få upp resterna av påsarna på lagerhyllorna. Det är alltid lika spännande att se vad som har ramlat ner när man kommer dagen efter... =)

Nu är det dags att göra klart ett ufo - inte så gammalt men ändock avfört från nyhetsbladet.... En grå och rosa(!) tröja stickad som en poncho (på stickmaskinen givetvis...) där nederkanterna och polokragen har tagit extremt lång tid! Tunna mohairgarner är inte kul att jobba med! Evighetsprojekt, nästan. Men, snart så! Har stickat 18 cm på kragen och tänkte mig 25 cm så jag kan ana målet nu.

Fick en Award av Smycka men orkar inte riktigt skicka den vidare just nu. Dessutom är det alltid så svårt att välja vem som ska få den...

Massor av kramar!!