måndag 6 april 2009

Födelsedagar...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

alla ni som har fyllt år och som jag glömt och alla ni som kommer att fylla år snart och som jag kommer ihåg några dagar efter!

Det är många av mina nära och kära som fyller år i april och jag har ett evigt jobb att komma ihåg alla. Det måste ha med ålderna att göra - för tio år sedan skickade jag vykort och små presenter, idag är jag glad om jag kommer ihåg ett sms samma dag... Tror hjärnan börjar bli utsliten. =)

Tyckte det blev lite kul att byta färg på bloggen men jag irriterar mig på bristen på mellanrum mellan inläggen. Mycket jobbigt att läsa när de går ihop! Jag tror att jag tycker att blogger har changserat på sistone, får inte saker att se ut som jag vill i inläggen o så... Nån som håller med?

Påskpynt ska jag ägna mig åt idag! Köpte ett jättestort ägg igår och fyllde med garnnystan och mormorsrutor och idag ska jag försöka fylla på så att jag åtminstone kan tro att jag har en skyltmöjlighet ovanför golvnivå, blir spännande att se om det funkar. (ja, jag ska visa lite bilder så småningom...)

Håller på med en lappeväska till nya minisen. Köpte en diskhandduk från Almedahls med ett klassiskt mönster som jag tänkte skulle få klä min lilla lappe. Har bara enorma problem att få dit blixtlåset snyggt i svängarna, det verkar som att ju fler jag syr ju svårare blir det. Mycket märkligt!

Ha en bra dag så hörs vi snart! Kramar