söndag 22 februari 2009

Glömde ju...

...utmaningen från Pärlmudden! Ska försöka fixa det nu!

Mappen med bilder, 6:e mappen, 6:e bilden blev den här!

Vad ska jag skriva om den då? Att jag drabbas av galenskap ibland och inte kan låta bli att sy en typ av kalikå-figurer som jag sen förgäves försöker sälja och somd et alltid slutar med att jag ger bort till lämpliga "fall"? Själv har jag dem som nåldyna (voodoodocka?), gosis på väskan, dammsamlare under skrivbordet och presentlådevariant. Funkar alltihop!

Nu hoppas jag att jag har fullgjort min utmaning. Dock kommer jag inte att skicka den vidare eftersomm alla som jag brukar besöka har redan fått den så klicka bara lite på min länklista så får ni se! Kram Pärlmudden!

Long time - no seen....

Hej igen! Det var ett tag sen! Har haft lite annat runt mig och inte direkt prioriterat datorn men nu är jag tillbaka.

Har precis haft tre lediga (!) dagar och varit på en snabbvisit till Skåne med gubben. SKÖNT! Gott sällskap, god mat och absolut inga måsten! Helt klart en perfekt rekreationstid. Mmmm!

Har gett mig på ett nytt projekt. Ska sticka en tröja i tunt mohairgarn, Easy Soft från Coats, och stickor 5. Förhoppningsvis blir den klar lagom till hösten.... =) Fast att det tar lång tid är det kul att sticka för det blir spindelvävstunt och jättemjukt! Och givetvis gör jag den i min storlek! Om i fall att den inte passar på provdockan...

I affären har jag fått många förfrågningar om stick- och virkmarkörer så jag tänkte spendera kvällen med tillverkning av dylika. Sorterade pärlor och städade i syhörnan i går kväll. Förstår inte att jag inte gör det oftare, det är ju så skönt efteråt. Fast det skulle kanske inte kännas likadant om jag gjorde det ofta...

Tänkte snurra lite hos er andra och se vad ni gjort sen sist! Ha det bra så länge!