tisdag 1 mars 2011

RIP

Fildelning kan diskuteras, men....

Swebit

måndag 28 februari 2011

Påbörjat projekt...

jag kunde inte hålla mig utan började virka lite på mitt nya projekt. Lite innebär 2 framstycke och 1 bakstycke, montering och en tredjedel av kanten. Jag skulle ju bara prova lite...

Fast min vikingatröja är nästan klar. Jag planerar att ha den färdig på torsdag, ska bara sy i en ärm och sy sidsömmen och sen fixa nåt i halsen. Där kommer problemet in. Vad ska jag göra i halsen? Får nog prova mig fram.

När jag väl får tummen ur och plockar fram kameran kommer inlägget att bli kilometerlångt...

Jag har köpt lite böcker på bokrean. En vintagebok som är nyutgiven, helt underbar! Kostade bara 49:- på Bokomedia. Sen en bok med väskmönster, för det har jag ju inga sen tidigare, och en bok med pussel, Tangram, som är jättespännande! Jag har ett sånt pussel som var min mammas en gång och vi lekte mycket med det när min son var mindre, så ikväll roade vi oss med att försöka lösa de första 5 pusslena. Mycket hjärnansträngande! Den kostade 79:- på Åhlens och det är den definitivt värd!

Nu har jag förbrukat all tid som jag skulle använda till bokföring så nu går jag och lägger mig istället! Godnatt!

söndag 27 februari 2011

mail...

Nu har jag skaffat mig en gmail. Tycker det är lite kul att ha en mailadress med hela namnet i, fast jag tror inte att jag byter helt och hållet, det verkar lite knöligt att skifta allt och sen försöka komma ihåg att inte yahooa mer... Det är inte alltid som förändring är till godo!

Igår virkade jag färdigt en helt underbar sjal i Indiecita. Mönstret var med i Allers nr 47/10 och jag använde 5½ nysta men det var det värt! Ska ta en bild vid tillfälle.

Nu har jag hittat ett nytt projekt, en "filigree cardigan" som är med i en av Debbie Stollers böcker. Mönstret hittade jag här: CoatsandClark. Jag tror jag ska virka den i svart Viola från Garngrossisten. Det är ett garn i 80%akryl och 20%ull, och helt underbart mjukt att jobba med.

Tvättstugan kallar! Ha det!