fredag 11 september 2009

Vem FAN????

har skrivit på min blogg? Jag har absolut inte lagt ner varken tid eller arbete på inlägget innan, det som någon kallar för "Snoopy Tennis"!!!! Vem har roat sig med det här?

Jag har ägnat över trettio minuter åt att försöka hitta någon att rapportera sånt här till men hur mycket jag än läser på hjälp-sidan så är det enda jag hittar nåt j-la forum där man kan söka hjälp! Jag trodde faktiskt att det här var en seriös blogg-community men givetvis så är det inte det och de som är ansvariga gömmer sig bakom en massa amerikansk skitsnack! Så förbannad jag blir!! Tror verkligen någon att jag skulle ägna tid åt sån här trams???

Du din fega skitstövel som ägnar dig åt sådant här - VET DU OM ATT DET HÄR ÄR OLAGLIGT???? (enlig PUL får du inte ens tänka tanken att röra något i cyberspace som inte är ditt! RÖVHÅL!!!! )

Tack Johanna för att du gjorde mig uppmärksam på det här! Jag fattar definitivt inget heller!
(och om någon mot all förmodan skulle vilja rapportera mig för mitt språkbruk så lycka till! Har ni tur så kanske ni hittar något i det mycket stora hjälpavsnittet som faktiskt är till någon hjälp!