tisdag 29 januari 2008

När det gäller mina egenhändigt gjorda mönster...

...så får ni ladda ner dem alt. kopiera dem och använda dem för eget bruk, att ge bort som present eller behålla själv. MEN - jag vill inte att någon använder mina mönster för tillverkning till försäljning! Eller säljer mina mönster som om det var en egen design.

Jag har fått några förfrågningar via mejlen vad som gäller så därför tycker jag att det är viktigt att poängtera det. Jag skulle bli väldigt ledsen om jag hittade "mina" grejor till försäljning i nån annans namn. Det tar ju trots allt väldigt mycket tid och arbete att få rätt på ett mönster...

Så då var väl det klart! Eller? Men använd dem gärna, skriv en kommentar till mig när ni provat och länka till er sida om ni har nån så jag får se hur det blev. Alla sätter ju sin egen prägel på ett arbete så det kan bli jättespännande för mig.

4 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Hej hopp!
Helt rätt, jag tycker det är självklart att man inte tar någon annana mönster. Råkade ut för det på första mönstret jag la ut på bloggen... Så hädanefter kommer jag inte lägga ut något mer mönster. Om nån är intresserad kan jag kanske maila det o ta nån krona betalt, eller hur ska man göra??
Ha det bra!
tack för alla dina snälla kommentarer på min blogg!
Kram Pärlmudden/Ann-Louise

Strumpstickan sa...

Precis så tänker jag också, bra förklarat!

DOCKMAMMAN sa...

Jag utmanar dig att skriva 7 sanningar om dig själv, se min blogg.

Sen ska du i din tur utmana 7 st som du känner :-)

DOCKMAMMAN sa...

Sköt om dig och ha en trevlig helg/Kram Dockmamman