lördag 22 oktober 2011

onsdag 19 oktober 2011

Nyklippt och färdigspelad


Idag har jag varit på besök hos frisören och är väldigt nöjd med mitt nya utseende! Så nöjd att jag tycker att det är dags att byta profilbild....


Jag torskade på game boy-spelande för nån vecka sen, Tetris tills ögonen blödde, och då kom min gulliga son med ds:et och Orcs & Elves (jag har ju varit lite sugen på att köpa ett Super Mario men tycker att det är lite dyrt...) och nu har jag spelat klart!!! Lundell och nya boken har fått vänta och datorn har vilat i nästan en vecka... Rekord!!! Fast nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Försökte med ett annat spel som var helt obegripligt, vill inte spela Pokemon och tycker att Beyblade är överskattat. MySims Kingdom kanske är kul?

Nu har jag börjat ladda för Dylan-konserten, det är ju bara 2½ vecka kvar!!!! Tror jag ska trycka in en Rockbar och Entombed-konsert nästa vecka (den 27:e) för jag var och såg Raubtier i fredags och det var himla kul! Får se hur mycket jag orkar nästa vecka. Det krockar med styrelsemöte men jag kanske kan hinna efteråt.