fredag 16 januari 2009

Den 10 000:e besökaren är:

2009-01-13 15:14:50 81.232.98.126 81-232-98-126-no13.tbcn.telia.com!!!!

Jag har räknat och räknat och räknat igen och kommit fram till att den här måste det vara! ... vem det nu kan tänkas va... Pärlmudden? Du igen?

Nån som känner igen sig så majla mig eller skriv en kommentar eller nåt i gästboken!!

Får jag inget resultat på det här så tar jag den närmst före eller efter...

Ska rusa till jobb nu, håller på med en Åremössa i JC Naturgarn från Järbo och virkar samtidigt en sjal i dubbelt Opalgarn med Bambu! Av någon konstig anledning så varar inget denna veckan! Har lyckats göra slut på alla projekt två dagar i rad så det var bara att börja på nya. Ingen tråkighet precis... =) Kanske skulle ta med mig något hemifrån? De lyckas aldrig bli klara, konstigt nog. Har gjort en loggbok över ufo:n och nya projekt, så det ska bli lite kul framåt sommaren o se vad jag har hunnit med. Jaja, jag vet att jag fuskar eftersom jag tillbringar tio timmar om dagen i affären och har massor av tid till handarbete, men ändå...

Massor av kramar till allihop och ha en bra helg! Här är det minus 8,5 grader så idag blir jag en michelin-gubbe....

onsdag 14 januari 2009

Småprat...

Jag tillbringar morgonen med att epilera benen och lyssna på Lundells senaste, Omaha. Plötsligt dyker det upp en låt som jag inte lagt märke till tidigare! "Lilla kärleken" heter den och texten gjorde mig alldeles varm! Tänk att få en sån låt tillägnad sig!

Sen målar jag ögonen och lyckas missa att den jättesnygga(!?) ljusgrå ögonskuggspennan är glittrig! Tvätta bort och börja om! Tycker inte att det är så snyggt med glitterögonskugga, speciellt inte en frostig onsdag... =)

Nu ska jag kolla loggarna på bloggen och se om jag kan utröna vem som är den 10 000:e besökaren! (om någon vet med sig att räknaren slog över så skriv en kommentar!)

Ha en bra dag!

tisdag 13 januari 2009

Utmaningar

Visst är stora delar av livet en utmaning? Som att gå till tandläkaren, tex. Varje gång undrar jag om jag ska fixa det eller hoppa av i sista minuten och lämna återbud. Helt klart en utmaning värdig en champion! Speciellt när man vet att man ska utsättas för plågan att laga hål... Två stycken blev det igår. Med återbesök den 22 för utdragning av en visdomstand. Undras om en del av vettet försvinner med den...? Jag är tokig i godis så jag får skylla mig själv, men det är en klen tröst när kinden hänger som på en bulldogg en hel eftermiddag. Och jag ska försöka prata med kunder utan att de tror att jag förlorat förståndet. Eller har en mycket märklig, oförståelig dialekt. Det slutade med att jag fick gå hem tidigt igår och sova. Nån gång vid fyra-tiden tog all energi slut och när jag la mig sov jag i en och en halv timme utan problem. Stackars Maryam som fick ta hela städningen själv! Kunderna igår var lätträknade så det fixar hon enkelt.

Eller påtvingade (!) utmaningar från andra bloggare! (Inte för att jag har något emot det, men pipa lite kan jag ju göra ändå...) =) Pärlmudden har utmanat mig och det är väl bäst att jag tar itu med den innan den blir inaktuell.

4 av mina favorit TV program

Jag ser ju sällan på tv så det blir svårt, men Dexter är klart godkänd
My name is Earl
Dubs? (sjukhusserien med JD och Turk)
Nanny (som jag inte har sett på jättelänge...)


4 SAKER JAG GJORDE I GÅR

Lagade hål hos tandläkaren
Stickade nästan ett helt framstycke på en tröja till skyltningen
Packade upp ett jättehärligt garn från Regia och Kaffe Fassetts design
La upp ett par byxor


4 SAKER JAG LÄNGTAR TILL

VÅR!
Få tid att läsa mina nya böcker
Nästa Skånetripp (saknar dig Johanna!)
Vår - förhoppningsvis - närstående flytt till en större lägenhet


4 FAVORIT RESTAURANGER

Ming Palace, Lkpg
Tre indier, Sthlm
Österns Pärla, Helsingborg
en liten restaurang vid en campingplats vid Balaton-sjön i Ungern - vilken mat!


4 SAKER PÅ MIN ÖNSKELISTA

Ett långt och innehållsrikt liv (jag vill inte följa tanterna i min släkt och dö vid 60!)
Lyckliga barn
Ett hus på landet med får och höns
En återkommande förälskelse i min gubbe! Det är mycket roligare då... =)


4 BLOGGAR JAG UTMANAR

Det här är nog det svåraste! Jag har ju varit så asocial ett tag så det känns fel att utmana någon men jag tror att de här kan bli bra...
Soans pysselblogg
Eva i Halmstad
LenaL
Carolas virkningssida


Å så det bästa till sist! Har ni sett min besöksräknare? Den är nästan på 10 000!!!! OM jag klarar av att utläsa vem som är den 10 000:e besökaren så väntar det en liten överraskning till den. Jag lägger ut ip-numemr eller nåt så får vi se om nån känner igen sig. Redan imorgon förmodligen.

Höres!

söndag 11 januari 2009

Bilder

Jag är inte riktigt nöjd med min nya kamera, den har för lång responstid och jag hinner ofta skaka till innan den har tagit bilden klart, men här kommer några stycken från starten i november fram till sista skyltningen som blev klar i fredags, fast i tvärtom ordning, nyaste först. Ha överseende med den "braiga" kvalit´en! =)
Senaste skyltningen! Gillar Big Ball Funny och ska sticka en cape-liknande historia till balerna i vår och skylta med.
Lite rosa till alla flickor! Twins och pälsgarn - det går alltid hem!
Här skulle det ligga två bilder på julskyltningen med extralånga tomteluvan men jag måste redigera dem lite först så de dyker upp en annnan dag.... =)
Flickorna från Nordisk Angora var och hälsade på mig veckan innan jul. Det resulterade i att jag köpte in deras stickpaket med angoragarn och mönster till fyra olika handledsvärmare. Garnet är dyrt men helt underbart och jag skulle njuta av att ha det som "lösgarn" i sortimentet. Får se hur det blir framöver.
Visst är det fint!?
Halsdukarna säljer jag allteftersom så denna hyllan får nytt ganska ofta.

Jag älskar att kliva in varje förmiddag och se det här!

Hyllan med egengjort för försäljning - det går inte så bra...

Min skorstenskrage i Ping Pong från Järbo. Skylten får låna den ett tag.

Den här bilden har legat som presentation på Ikano-husets hemsida - tyvärr syns inte jag där eftersom jag inte har eget kontrakt med Ikano-huset utan hyr in mig hos syatelj´en. Ska försöka åtgärda det...

Jag gillar verkligen halsdukar!


Pälshalsduken i rosa och grönt är - tror jag - den första pälshalsduk jag har stickat.

Det här var allt för den här gången. Nu kommer det mest spännande och det är att se hur det ser ut när det väl ligger på bloggen.... Ha det bra allihop!