måndag 14 oktober 2013

Kan jag göra nåt annat än

be om ursäkt till er som följer mig trots att jag är så dålig på att uppdatera?
Förlåt Förlåt Förlåt!!

Fast egentligen är det som med allt annat - jag ska bara... jag gör det sen... eller imorgon...

Min dator börjar bli trött och allt tar sån tid på nätet så jag har blivit lite lat och använder nästan bara mobilen och Facebook. En dålig ursäkt men den är sann.

Jag har inte så mycket att blogga om, livet bara rullar på och det enda jag gör är läser och gnäller över hur tråkigt mitt jobb är. Sök ett nytt tycker ni säkert och det tycker jag med men jag ska bara...

Dottern flyttade hemifrån för några veckor sedan så det enklaste är att läsa och titta på tv när jag är ensam. Tanken har väl varit att sonen ska bo växelvis hos mig och sin far men jag har ingen bra internet-uppkoppling och han är spelnörd så redan där faller det lite.

En bra sak har uttråkningen haft med sig i bagaget! Jag har varit i min lilla vävstuga och vävt!! Vet inte hur länge sen det är men nu är det kul igen och idag fick jag både röjt och städat lite och vävt några decimeter på jullöparen som suttit uppe några år. En vän undrade om jag kunde väva underlägg med tidningspappersinslag och det lät lite spännande så nu blir det nog det min andra stol där jag har uppsatt mattvarp till traslöpare. Ska bli kul att testa för det är ganska fräckt när man ser det färdigt. Bild kommer när jag har provat, men så länge kan ni ju frossa här: Gamla nyheter blir nya mattor

Sen har jag äntligen blivit ägare av en prenumeration hos Purple Kitty så nu får jag ta del av alla deras vintage-mönster! Det finns hur mycket som helst så det tar nog tid innan jag tröttnar!

Några nya verk har det inte blivit förutom en ny halsduk med tappade maskor i mullbärssilke till mig själv och en sjal i kärleksknutar till en god vän.


Jag försöker göra klart gamla projekt så tröjan Puck som jag började sticka 2011 är färdig men väntar fortfarande på att jag ska orka sy ihop den. Ännu ett "ska bara"-problem.... ;)

Hoppas ni har blivit lite nöjdare och kommer tillbaks snart igen så lovar jag att jag ska göra detsamma!!! Njut av hösten!