fredag 23 maj 2008

Så fort tiden går!

Denna veckan har verkligen gått jättefort! Jag tycker inte att jag hunnit med någonting mer än "hemläxor" och vanligt hushållsarbete...

Fast egentligen har jag det. Började på ett par muddar från Pulsklubben, Mr's Beeton-mönstret för februari. Det ska bli en present till svärmor som ska vara klara imorgon kväll! Undras om jag lyckas när jag bara har gjort en och börjat på den andra? Jaja, jag gör ett försök.

Stadat bland stickorna har jag också roat mig med. Igen. Förstår inte att det ska vara så kul... =)

Har hittat ett program som ska fungera som hjälp för design av stickade tröjor här: www.olax.com. Man kan ta hem en demoversion och prova så det ska jag göra i helgen. Mycket spännande!

Imorgon blir det restaurangbesök och firande av 65-årsdag. Det ska bli himla kul för vi ska prova en "ny" restaurang. Ny så tillvida att jag aldrig har ätit där utan bara eftermiddagsfikat.

Familjen försökte göra körschema för veckorna fram till skolavslutningen och det var inte det lättaste! Som tur är så äter vi alltid middag hela familjen så därför kommer vi att ses åtminstone under den tiden. Ganska lustigt att det kan bli sådär. Vissa veckor har man inget annat än tvättstugan inbokat och andra veckor är man glad om man har en kväll ledig.

Nä, nu får det nog räcka med tramsprat för idag! Jag har ju en stickning att fixa!

Ha en bra helg och se till att njuta ordentligt på söndag!

måndag 19 maj 2008

Barbamama!

Nu är hon klar! Äntligen! Har stoppat henne, virkat och sytt dit armarna och broderat ansiktet, så gott det nu gick... Imorgon ska jag försöka skriva rent mönstret, ta en bild på henne och sen lägga ut alltihop. Bara så att alla ni som väntat på henne vet... Söt blev hon!

Idag har vi arbetat med marknadsföringsplan och affärsplan på kursen. Mycket givande! Tycker att min idé håller och känner mig väldigt stark i mitt starta eget-beslut! Visserligen har jag utbildaren att tacka för mycket, men det känns skönt att jag äntligen - efter 15 år - har kommit till rätt beslut och inte längre känner mig så tveksam över min egen förmåga. Jag vet ju vad jag kan och jag kan väldigt mycket. (jag vet - eget beröm luktar illa - men just nu har jag ingen lust att vara ödmjuk... =))

Jaja, någon bortkastad tid har inte den här kursen varit iallafall, inte så här långt. Bra betyg!

Igår tillbringade jag några timmar vid symaskinen och fick ihop en väska till matlådan i vaxduk. Tyvärr blir ju inte stickningarna de bästa när man syr i vaxduk men jag hoppas ändå att hon som ska ha den blir nöjd. Jag tycker den blev fin i alla fall. Det kanske kommer en bild på den också i morgon så får ni avgöra...

Nu är det sängdags här. Förstår inte varför tiden går så fort på kvällarna... Nån som har en bra förklaring?? Dela gärna med er till mig då!

Ha en bra tisdag så hörs vi imorgon kväll. Godnatt och sov gott allihop!