måndag 11 februari 2008

Här stickas det muddar!

Nu har jag äntligen börjat på Pulsklubben-muddarna, fått till uppläggningen och är nöjd med det jag ser växa fram! Jättekul! ...så kul att Barbastark får vänta på både stoppning och färdigställande av mönster... Hoppas ni inte trånar för mycket nu?

Har ni känt av vårsolen idag? Här i Linköping har det varit helt underbart så länge man inte har befunnit sig i skugga. Tyvärr så varade det inte så länge för nu i kväll kom frosten och färgade naturen på nytt. Trist! Jag som hoppades så! =(
Jaja, det är väl bara att ge sig till tåls, förr eller senare måste det här erbarmeliga "vintervädret" ge med sig.

Men en lång promenad blev det allt. Fast sen tog jag bussen hem och det var nog tur för fötterna hotade med att förvandlas till röda och såriga köttstycken. Förstår inte varför det ska vara så svårt att veta vilka skor som är skönast just under den promenaden? Jag funderar allvarligt på att prova ett par MBT-skor men det är så himla dyra så vad gör man om det inte hjälper? Jag är lite av en skofetischt och köper väldigt gärna ofta skor, många skor och skor i alla dess varianter, men att lägga 2000:- och bara få ett par känns lite märkligt... Är det nån med värk i benen som har testat dem och upplever en förbättring så kan ni väl peppa mig lite. Just nu så försöker jag motstå frestelsen att köpa vårskor alldeles för tidigt. SVÅRT!

Nä, tillbaks till muddarna! Nu är det dags för den underliggande överkanten och det ska bli så spännande å se om den blir lika tjusig.

1 kommentar:

Eva i Halmstad sa...

Hej
Nu när jag köpt hund så kostar jag på mej riktigt bra skor , de är de värt, innan har de varit moderna skor men ingen vidare funktion, tvärt om nu. Jag har ett par Timberland kängor nu, dom är suveräna. Varm och go och inte antydan till skav och blåsor på fötterna. Faktiskt riktigt snygga med , men de är ju en bonus.
Jag bryr mej inte om att göra muddarna denna månaden, tycker inte att de är nått för mej, volanger och jag hör inte ihop.
Ha de gott på dej.
Eva.