måndag 26 januari 2009

Stickade en väst...

Fast på stickmaskinen så det räknas väl inte riktigt...? Det jobbigaste var att jag tog ner luvan innan den var färdig och fick sticka till mer än halva för hand. Suck! Så går det när man är ivrig. Men, den blev fin och varm och go och jag har använt den idag till mina nya Levisjeans! Snyggt! (egentligen har jag gett mig själv ett löfte att aldrig någonsin mer köpa så dyra jeans som Levis, men nu hade JC rea och de kostade "bara" 224,50 istället för 899:- - vem kan stå emot då????)

Det kommer en bild på den också. Sen...

Idag kom det nya garner så nu har det blivit en ny omflyttning. Köpte Elfa-hyllor på Coop, de passar perfekt till vårt gamla system, och organiserad om halva ena väggen. Det är kul men himmelen vad trött jag blir! Speciellt när jag ska försöka få upp resterna av påsarna på lagerhyllorna. Det är alltid lika spännande att se vad som har ramlat ner när man kommer dagen efter... =)

Nu är det dags att göra klart ett ufo - inte så gammalt men ändock avfört från nyhetsbladet.... En grå och rosa(!) tröja stickad som en poncho (på stickmaskinen givetvis...) där nederkanterna och polokragen har tagit extremt lång tid! Tunna mohairgarner är inte kul att jobba med! Evighetsprojekt, nästan. Men, snart så! Har stickat 18 cm på kragen och tänkte mig 25 cm så jag kan ana målet nu.

Fick en Award av Smycka men orkar inte riktigt skicka den vidare just nu. Dessutom är det alltid så svårt att välja vem som ska få den...

Massor av kramar!!

Inga kommentarer: