tisdag 25 augusti 2009

Vart tog den lilla loppan vägen...

... det kan man ju undra? Jag är fortfarande här även om det inte är så ofta längre. All ledig tid går åt till familjen och bokföringen men jag klagar inte! Faktiskt så stormtrivs jag för tillfället och det är det ju inte alltid man gör. =)

Jag satte ihop ett paket med garn och mönster på Barbafamiljen och det har gjort succé! Jättekul faktiskt! Nu har jag börjat på Muminfamiljen och den tror jag kan bli bra. Bart Simpson fick några försök i juli men han blev så tjock om magen så han står på bantning ett tag. Dessutom är det lite svårt med färger i bomullsgarn. Jag har valt Catania eftersom jag har det i sortimentet men de bästa färgerna ha en tendens att försvinna. Mycket irriterande!

Är på väg till jobb så det blir inte så långt det här men det viktiga var väl att säga hej och låta er veta att så fort jag har tid (!) så kommer jag och hälsar på!

Sticka lugnt!

2 kommentarer:

Soili sa...

Simson familjen....det låter spännande.Dom är populära bland mina barnbarn.Barbapapa är det bara jag som kommer ihåg,kanske för att dom påminner om Mumintrollet :)Mina barn fastnade aldrig för dom.

Pärlmudden sa...

YES; än så länge funkar datorn!! Jag fick hem den förut, och har nu använt den i snart 10 minuter!! JIPPI!!!!
Och jag har tom hittat skivan med officepaketet på, så jag ska installera word o exel så jag kan fullborda mitt åtagande snarast!!
Skulle tro att du har muddarna hos dig på tisdag, så kommer det andra via mailen.
KUL att du bloggat igen. Och jätteskoj att barbamönstren blivit poppis. De är så otroligt söta!!
Ha en bra helg!!
KRAM