tisdag 8 december 2009

Tid...

svärmor undrade vad jag ville ha i julklapp - jag svarade tid och sinnesro på burk, gärna med skruvlock! Tror ni hon kan hitta det nånstans?

Förstår inte var tiden på kvällarna tar vägen. Jag kommer hem från butiken ungefär vid 20.10, fixar mat (ibland) och äter med familjen - det blir alltid en massa prat om livet och dagen och sånt där så det tar väl en trekvart. Efter det blir det en kopp kaffe och en cigarett och under tiden löser jag korsord och funderar på vad jag ska göra innan sängdags. Oftast blir det datorn eller symaskinen men jag tycker ändå inte att jag hinner någonting. Som idag, jag skulle bara kolla mejlen och uppdatera hemsidan och skriva lite på Facebook och sen skulle jag skriva rent ett mötesprotokoll. En och en halv timme och nåt protokoll har det inte blivit. Suck!

Fast ni kan få se min julskyltning!

God Jul säger Barbafamiljen!


Klart alla vill ha en stickning på burk! (jag vet - jag kan inte texta så bra...)


Han har fått en tomteluva nu, bara för att han ska förbereda sig ordentligt... =)

Dessutom har jag hängt upp några par pälsvantar till försäljning men de har jag glömt att fotografera. Ska försöka komma ihåg det imorgon så att jag har bilder till mönstret. Jättegosiga i babyull och pälsgarn.

Å till sist så vill jag bara tala om för er alla att ni kanske känner er bortglömda men det är ni inte! Jag tänker ofta på er även om jag är väldigt dålig på att visa att jag fortfarande lever... Kramar!

3 kommentarer:

Soili sa...

Fullt förståerligt att du inte hinner med bloggen.Du har ju fullt upp ändå,isynnerhet nu till julen.Hoppas många kunder hittar in till dej.Tack för kommentaren på min blogg.Ja, jag är en snabbstickare,en stor orsak till det är dom underbara harmonystickorna.Gillar att dom är spetsiga,stickningen flyter på hur fint som hellst.Tror att dom tål "turbofarten"bättre än bambustickor :)
Ta det lungt så du inte tar slut innan jul.
Kram från ett grått Solna.

LenaL sa...

Så jättefint du har det!

men om du får det här till din mail innan du kikar på din blogg nästa gång, den är kapad eller nåt :-(

Ha det så jättegott!

Häxmamman i Jämtland sa...

Gott Nytt År på dig vännen, nu är jag tillbaka i bloggvärlden/Kram