söndag 27 februari 2011

mail...

Nu har jag skaffat mig en gmail. Tycker det är lite kul att ha en mailadress med hela namnet i, fast jag tror inte att jag byter helt och hållet, det verkar lite knöligt att skifta allt och sen försöka komma ihåg att inte yahooa mer... Det är inte alltid som förändring är till godo!

Igår virkade jag färdigt en helt underbar sjal i Indiecita. Mönstret var med i Allers nr 47/10 och jag använde 5½ nysta men det var det värt! Ska ta en bild vid tillfälle.

Nu har jag hittat ett nytt projekt, en "filigree cardigan" som är med i en av Debbie Stollers böcker. Mönstret hittade jag här: CoatsandClark. Jag tror jag ska virka den i svart Viola från Garngrossisten. Det är ett garn i 80%akryl och 20%ull, och helt underbart mjukt att jobba med.

Tvättstugan kallar! Ha det!

2 kommentarer:

Pärlmudden sa...

Hej Nina!
Tack för din kommentar hos mig! JA, nu är jag äntligen opererad, men inte någon protes som det var planerat. De hittade en ög med andra saker när de öppnade så de testade med att åtgärda dessa, så får vi se vart det leder. Som läkaren sa, alternativet med protes finns ju kvar, men kan man slippa så är det ju värt massor.
Så nu går jag här gipsad sedan en vecka tillbaka, så får vi se vad som händer...
Kan du maila mig din nya mailadress?

Ha det gott!
Kram Ann-Louise

Smycka sa...

Låter jättefin! Ska bli skoj att se sjalen. Indiecita är ett härligt garn tycker jag. Har stickat en del i det. Muddar, tubhalsdukar och en basker. Kram igen =o)