torsdag 10 februari 2011

Tradera...

Jag har gjort mitt första Tradera-köp!!! Jättekul! Jag köpte ett par oanvända slingback-skor med lägre pumpsklack för 47:-. Jag hämtade dem idag och de passar perfekt! Visst är de fina?!


Sen har jag äntligen lyckats sticka färdigt min Pippi-tröja! Jag började på den i juni förra året så det har tagit lite tid.... Lugnt sagt.

Annars är det som vanligt här. Jag jobbar och jobbar och tränar lite då och då. Jag har virkat sönder min hand igen så nu blir det bara sticka ett tag. För tillfället en tröja i JC Naturgarn från Järbo, den rosa-lila varianten efter ett mönster från Katia i Spanien. En ärm blev klar idag så imorgon eller på lördag är den monterad och klar. Stickor nr 10,0 om ni undrar, klart det går snabbt då, eller?! ;)

Nu är det middagsdags och sen ska jag försöka betala fakturor, köra ett pass på motionscykeln och se det sista avsnittet av Huset Elliot. Det blir en saknad när det är slut, jag har ju tagit så lång tid på mig att se serien så den känns som en del av mitt liv nu. Fast - jag kan ju alltid börja om igen...

Kramar!

1 kommentar:

Smycka sa...

Grattis! De var jättesnygga! Själv har jag handlat lite på tradera som jag är väldigt nöjd med.