måndag 3 oktober 2011

Tips, tricks och total hysteri...

Jag har så mycket i huvudet för tillfället så det känns som om det är på väg att spricka!!!

Först: den här vill jag ha!!! MG
Tänk så underbart att glida runt i den en härlig sommarkväll...

Sen fick jag brev från Järbo idag med lite nyheter och blev himla sugen på deras Hooked Zpagetti-garn och väskmönster Ravenna... Det finns 3 väskmönster (Ravenna, Milano och Ventimiglia) och ett mönster på kuddfodral, Beso. Lite spännande eller?

Och eftersom det är tipsdags så måste jag tipsa om "Julkulor" av Arne & Carlos. En helt underbar bok om stickade julkulor! Mycket inspirerande! ;)

Det var tipsen. Nu till tricksen....

När man har stickat så mycket att det värker på ovansidan av den vänstra handleden så kan man virka istället. Åtminstone tills tummen på högerhanden känns som om den ska hoppa ur sin led. Då kan man roa sig med att läsa mönsterböcker. MEN!!! Hur mycket inspiration man än får så får man INTE testa något! Varken stickning eller virkning! Gör man det slutar det med att man sitter vid datorn och försöker skriva på ett sådant sätt att handlederna inte påverkas, med en stark doft av tigerbalsam i näsan. INTE KUL!!!! (och jag som äntligen hittat en stjärna till min converse-väska som jag tänkte virka...)

Den totala hysterin har gått över. Tänk vad lite bloggande kan göra för humöret! ;)

Lyssnade ni på P3 och Verkligheten igår? Hörde ni inslaget om blogspot och google och hur de bara tar bort bloggar som de vill och sen hänvisar till reglerna? Jag blev lite rädd att det kommer hända mig med tanke på all Viagra-reklam som jag gör.... Tydligen är spam inte tillåtet! Konstigt...

Ha en trevlig kväll och läs en bra bok istället för att handarbeta! Kramar

Inga kommentarer: