måndag 12 december 2011

Respons...

Det är alltid trevligt med respons på inlägg man skriver, men ibland kan man bara undra varför? Jag har fått en kommentar om ett av mina mönster eftersom jag glömt att ange vad förkortningarna betyder. Jag har väl aldrig tänkt på att folk kanske inte förstår? Får väl försöka fixa till det till vänster vid tillfälle...

Igår exploderade min "Platt mage, stark rygg" träningsskiva från iForm! Den hakade upp sig i dvd:n så jag tog ut den för att se om det fanns smuts på den, upptäckte en ganska grov spricka som gick från mitten och ut så vi stoppade in den i gubbens dvd i datorn för att se om vi kunde göra en kopia av den. Dvd:n började spinna, accelererade och sa: PANG!!!!!

Skivan exploderade i dvd:n så vi fick skruva loss dvd:n ur tornet och pilla den ren med pincett o topz! Först verkade det som om den inte skulle funka mer men gubben har mixtrat med den idag och nu kan man åtminstone läsa skivor. Värre med min skiva då... Tror inte att den går att klistra ihop igen.... Fast jag har sparat den i en plastpåse och tänker ta den med till en butik som reparerar repiga skivor och se om de kan hjälpa mig. Vad tror ni?

Inga kommentarer: