torsdag 19 januari 2012

FAN!

Jag tänkte skriva ett fundersamt inlägg om barnmatsdieten men när jag plockar upp min blogg så hittar jag ännu ett f---ing inlägg som jag inte har skrivit själv!!!! AARRGGHHH! Låt bli!!!

I alla fall - barnmatsdieten.... Har snurrat lite på olika bloggar och försökt att komma underfund med vad det är och varför man genomlider en sån grej. Kissie var ju tydligen först ut med dieten och hon tuppade ju av nånstans i centrala Stockholm för en tid och det blev en himla uppståndelse!

Jaja, var och en blir lycklig på sitt sätt...!

Igår var jag på Af och träffade min "handläggare". Jag är väldigt nyfiken på vad hon skrev om mig för hon var inte särskilt positiv och uppmuntrande precis, och frågade dessutom vad hon skulle svara om en presumtiv arbetsgivare undrade varför jag lagt ner mitt företag. Jag kommer inte ihåg exakt vad hon sa men andemeningen gick väl ut lite på att jag inte var kompetent till något (lite hårt men så kändes det...) eftersom jag bara hållt på i 3 år och nu gett upp!!! Jag räknade ut att jag jobbat i butiken mer än 3000 timmar under 2011, 7 dagar i veckan nästan hela året och utan någon direkt lön att prata om. Varför la jag ner??? Suck!

Men jag har varit duktig idag och sökt 2 jobb! Ett som ekonomiassistent och ett som supporttekniker! Det är lite kul för jag har sparat mina jobb som jag sökte innan jag öppnade eget och ett av dem var som butikssäljare hos New Yorker som skulle öppna i stan. Ansökningsdag 20070713. Jag tror inte jag fick det jobbet för jag hittade inget avslag och det har aldrig öppnat nåt New Yorker i stan.... Kanske ska ringa dit och höra? ;)

När jag strosade på stan igår så köpte jag mig en t-shirt på Monki. Svart med tryck.

"The impossible just takes a little longer"

En text jag kan stå för....

Inga kommentarer: