fredag 6 januari 2012

Jaha...

Så var det över då.

Drömmen om en egen garnaffär har upplevts men ej överlevt. Sorgligt och sant och inte så mycket att göra något åt. Fast trots besvikelsen så kan jag nog tänka mig att försöka igen men någon annanstans med större sortiment och lagermöjligheter och i en lokal som mer ser ut som en garnaffär. OCH inte i ett köpcentrum som har öppet 7 dagar/63 timmar i veckan!!!

I somras när jag var i Helsingborg så gick jag förbi en garnaffär som jag tror är ganska ny, Tant Thea, och den såg så himla mysig ut utifrån. Tyvärr hade de semesterstängt men nu blev jag äntligen färdig att leta upp dem på nätet för er skull. Ska bli spännande att läsa om deras resa.

Nästa vecka är det dags för packning av allt garn som är kvar. Jag fixar en lista till datorn så är det nåt ni letar efter kanske jag har det kvar i vävstugan i nån kartong nånstans... Hör av er i så fall.

Nu är det dags för lite bloggsurfande. Har ju verkligen misskött mig när det handlar om att vara en bra bloggvän och ska försöka ta igen lite. Många kramar!

2 kommentarer:

Smycka sa...

Men vad tråkigt! Hoppas du finner något tills du känner för att prova igen. Kram

Jenny sa...

Tack för hjälpen :) ja e som sagt inte så van att sticka såna här mönster men jag lyckades få till det en gång, o sen kom jag inte ihåg hur :D du kan tänka att jag tråcklat och donat :) men nu kommer det gå mycket bättre :) TACK!!
/Jenny