måndag 2 april 2012

Vilken måndag!

Vilken måndag det har varit idag!

Första dagen på ett nytt jobb och jag mådde som en gris på väg till slakt imorse, kommer dit, får en snabb introduktion och en bibba papper med uppgifter och manus. En plats vid en telefon och vips så har jag blivit telefonförsäljare! 200 samtal varav 2 ja till tandborstar. Inte så illa!

Sen kommer jag hem efter en promenad i kylan och drar igång datorn, hittar 58 majl i inkorgen... Hjälp! Nu visade det sig att 50 av dem var från utlottningen i helgen i 3000 stickcafé. Och hälften av dem var "grattis till vinsten!" Jag har vunnit ett mönster hos Vickevira! Jag som aldrig vinner någonting!

Nu lagar dottern middag och jag sitter här och jäser. Lyx!

När jag ändå håller på att dela med mig av min glädje så vill jag puffa lite för Broderi o Handarbetsforum. Jag var inne nyss och upptäckte att ingen använder det längre! Det tycker jag är lite synd... Förmodligen har det mycket med Facebook att göra men ni kan väl kika in? Man måste registrera sig som medlem men det är det värt!

Nu fick jag en tallrik i datorn så det är väl bäst att plocka undan datorn.... Vill gärna ha den kvar även efter middagen. =o>

Kram på er alla goa människor! Idag är en härlig dag!

Inga kommentarer: