måndag 10 december 2007

Sova eller inte sova - det är frågan det

Idag har jag lyckats att sova bort hela förmiddagen! Suck! Nu hinner jag inte med hälften av allt jag hade tänkt idag. Jaja, det blir så när man sover dåligt på nätterna.

Här kommer en bild på dottern och hennes mössa. Den ser ut precis som innan men nu har den fått fleece-foder och hon använder den.

Nu har jag fått tillbaks sakerna som jag bidrog med till lotteriet. Barbie-klänningarna hade gått åt men handledsvärmarna och halvvantarna fick jag tillbaka. Nu blir det extra fullt i present-lådan. Fast jag blir lite glad varje gång jag är och river i den.


Imorgon ska jag ta mig till postombudet och skicka presenterna till mina kedjevänner. La sista handen på dem i går kväll så nu är de färdiga. Innan dess tänker jag givetvis dokumentera dem i bilder så ni får se dem här så småningom. När jag vet att de har kommit fram... =)

Igår bakade gubben lussemuffins! Jättegott! Han lägger i lite extra mandelmassa och om man bortser från att de oftast spricker lite så är de vidunderligt goda. Tyvärr var det flesta bortlovade till styrelsemöten men några får jag frossa i! Gott!

Nu är det nog dags för mig att stiga upp och bli färdig för en promenad. Jag hade tänkt att tillbringa några timmar i vävstugan idag men jag får ta dubbla pass i morgon istället. Nu har jag äntligen fått rätt på ripsen. Jag tycker inte att den blev särskilt snygg men efter allt jobb med den så ska jag väva till sista centimetern. Trots att jag har gjort den smalare än tänkt så ser den fortfarande gles ut. Jag glömde kameran igår men tar den med nästa gång så får ni själva se.

Nog från mig. Ha en bra dag och gå inte vilse i det "vackra" vädret....

Inga kommentarer: