torsdag 13 december 2007

Tack Tack!

Idag är jag den stolta innehavaren av ett nytt armband! Kolla så fint!Bilden blev lite suddig men alla kan väl se hur tjusigt det är! Tack Pärlmudden! (min dotter försökte genast låna det på obestämd tid och det är ett mycket bra betyg... ) =)

Idag har jag snabbstädningsdag! Ett raskt varv med dammsugaren, lite skvätt i alla krukväxter, ekonomistädning på dass och en snabb inventering av skafferiet - sen kan jag med gott samvete sitta här en timme och snurra runt. Med en kopp kaffe på säkert avstånd från burken. Mmm!

Imorgon bär det av till Skåne. Kunde aldrig bestämma mig för vilken kjol jag skulle välja igår så jag köpte två och bestämmer mig imorgon bitti för om jag ska ha grått eller svart. Får väl se hur färgglad jag känner mig.... =)

Efter den tråkiga begravningen ska jag ta mig till Lund och min bästa vän sen över 20 år tillbaks och det ska bli så kul! Hon har två tjejer i samma ålder som mina ungar och jag hoppas att de kan tänka sig julklappsöppning redan imorgon så jag för en gångs skull får vara med. För många år sedan var det så kul att sy Barbie-kläder så då fick de en väska med massor av kläder och små sydda utrymmen för dockor och tillbehör och den blev hemskt uppskattad. Då är det kul att göra saker till andra!

Åh, det ska bli så skönt att åka tåg ensam! Jag ska ladda mp3-spelaren med Winnerbäck och Warren Zevon och kanske något av Lulle (Ulf Lundell), lägga ner en av böckerna som jag inte haft tid att läsa nu de sista veckorna, packa en ny virkning och en chokladkaka och sen ska jag njuta och önska att resan hade varit lite längre! tyvärr måste jag byta i Hässleholm ochdet brukar alltid ge en viss stresskänsla för att jag ska somna och sova över mig eller något annat skitlarvigt men samtidigt är det ett perfekt tillfälle att ta ett bloss och sträcka på benen och när man åker själv behöver man ju inte hålla rätt på några förvirrade gubbar eller barn och det är ganska skönt.

På lördag blir det 1:a klass hem och det förväntar jag mig massor av! Konstigt nog så var biljetterna billigare där än på 2:a klass så det är bara att passa på.

Ha en bra helg allihop så hörs vi på måndag!

2 kommentarer:

LenaL sa...

Låter jättehärligt med tågresa på egen hand. Har man fullt upp omkring sej alltid annars är det en ljuvlig lyx att bara tänka på sej själv!

Ha det jättegott!

eva i halmstad sa...

Man slutar aldrig att förundra sej över SJ.
Ha de så gott i morgon, Eva.