fredag 22 februari 2008

Åh vilken underbar fredag!

Vilken dag! Jag har fått en reskamrat så nu bär det av till Syfestivalen i Solelntuna den 1 mars! Det ska bli så himla kul!!! Har inte varit på något sånt på flera år.

Sen fick jag en impuls att det var dags för en ny frisyr.... Givetvis finns det ingen drop-in en fredag så jag övertalade dottern att klippa mig. Och jag tror det blev bra! Just nu torkar det och jag som är självlockig kan ju aldrig förutse hur det ska bli men det beter sig bra än så länge. Det var första gången för henne så det är extrakul om det blir bra!

Fick ett ryck igårkväll och bestämde mig för att sticka en Hedvig-sjal som ska matcha mina blåa skor. Varför funkar då inte mina stickor med det garnet? När jag bara har ett par i den storleken? Suck! Men inspirerad av andra bloggar så upptäckte jag nyttan av stickmarkörer och svängde ihop några snabbt och lätt. Av dotterns gamla färgglada pärlor sen lekis och lite ur min egen samling blev det snabbt gjort fyra stycken lysande markörer som jag tror blir jätteroliga att använda. Bild får bli någon annan dag - orkar inte jiddra med kameran.

Ha en trevlig helg allihop och avundas mig lite för både ny frisyr och ny stickning... Kramar!

3 kommentarer:

Agneta sa...

Syfestivalen på lördag. Då ska jag också dit. Kanske vi ses. Ska på Stickas årsmöte och så klämma känna naturligtvis.

Eva i Halmstad sa...

Vad roligt för dej att åka på syfestivalen, njut när du är där, de är en höjdare har jag förståt.
Eva.

Soili sa...

Lördagen blir nog även min dag på festivalen.Hedvig sjale har jag också på gång.Kul och lätt stickning men väldigt långa varv.