fredag 28 mars 2008

Fredag igen....

.... och jag kommer osökt att tänka på Noice och Ut i natten! Fredagsvisan kallar vi den hemma. Det tillhör en svunnen tid, det livet, men visst kan man ibland längta tillbaka till ungdomen och den mer bekymmerslösa tiden.

Jag var på anställningsintervju häromdagen. Kul! Nu får jag hålla mig till nästa veckoslut innan jag får något besked. Himla Jobbigt!!!

Fast jag tror jag har bestämt mig nu... Jag är nog gjord för eget företagande trots allt och kan mycket väl tänka mig en deltidstjänst som komplement. Bara att hoppa och ta för givet att fallskärmen fungerar!!

Min kofta som jag började på i januari börjar äntligen närma sig sitt slut. Jag tyckte det var en fiffig grej att sticka både fram- och bakstycke i ett men vilken tid det tar! Ca 7 cm har jag kvar innan avmaskningen och sen är det bara att ta itu med armarna! Jag har en vän som har en syateljé och jag har bestämt mig för att gå till henne några timmar varje förmiddag och sticka och prata, så får hon sällskap och jag får nåt gjort. + att det är ganska skönt att ha lite folk omkring sig. Det var ett tag sen jag kände av sorlet som kan bli i en affär. Bra övning tror jag.... =)

Ha en bra helg!!

5 kommentarer:

Dockmamman sa...

Hej är lite kantstött både här och där. Man är ledsen för vad som hänt men sedan så är jag ledsen över människor som talar om vad man ska göra och inte göra.

Jag vet att denna människa har jag tydligen besökt och skrivit i hennes blogg några ggr och nu så tyckte hon att min blogg var fruktansvärd.

Mitt självförtroende damp ner till skoskaften av det hon skrev eller det var väl inte det värsta jag vet inte vem hon är och jag besöker era bloggar och så tycker i kanske illa om mig. Om jag visste vem hon var så kan jag låta bli hennes blogg och därför går jag runt nu och skriver och frågar för jag vill veta vem som skrivit, för skriver man kommentarer med inslag av elakt och kränkande material så kan man skriva med adress på blogg, mail.


Förlåt mig men jag måste skriva detta för att jag hoppas att personen svarar och då kan jag välja att inte besöka dennes blogg/Kramar från en liten mus i ett stort hus...

Ann-Louise sa...

Hej Nina!!
Hoppas du får en bra helg! Och lycka till med dina planer!!
KRAM

Bland garnnystan och sytråd sa...

Visst tar det tid att sticka både fram och bakstycke i ett... men tänk sen vid montering, underbart att slippa sy ihop de sömmarna.Håller tummarna för jobbet.
Trevlig helg!

Smycka sa...

Det jobbet du sökt, är det hel- eller deltid? Känner du för det? Kan säga att ibland känner jag att det var ganska skönt att vara arbetslös och att kunna bestämma tiderna själv. Men samtidigt som du skriver så saknar man sorlet, för mig på kontoret ;), och gemenskapen.

Noice var ett bra band! *ler vid tanken*

Lycka till med tröjan.
Kram
Ulrica =o)

Ulrica sa...

Vilka fina egna mönster du har!