söndag 23 mars 2008

GLAD PÅSK!!!!

fast lite i efterhand.... Det blir så ibland när inte någon av datorerna är lediga när man själv har tid att sitta ner.

Vilken påsk! Massor av mat, mat och disk efter det! Fast det brukar bli så. Sen min mor gick bort så är vi inte så många som firar helger ihop och det har av någon anledning blivit så att de få som finns kvar kommer till oss. Det är trevligt men himmelen vad mycket jobb det blir! Bara att planera mat som alla äter, rulla köttbullar och handla hem alla gottigheter tar på krafterna. I julas sa jag vid ett väldigt mörkt tillfälle att "nu får det räcka, aldrig mer" men man glömmer så fort. Å så mycket mat som vi lyckades trycka i oss igår! Varför kan man inte slippa bli hungrig några dagar efter ett sånt frosseri? Nöja sig med kaffe och resterna av påskäggen... Mmmm!

Stickat sockar har jag gjort i flygande fläng!!! Min far har nästan slitit ut julklappssockarna så det blev alldeles utmärkt med ett par nya i födelsedagspresent, så det har jag roat mig med att tillverka. Jag tror alltid att det går fortare än det gör så det slutade med att jag stickade som en gnu igår kväll för att hinna färdigt innan sängen, så idag är min vänstertumme lite mör. Hmm! Brodern åkte tillbaks till Skåne idag och då skulle de få följa med i bagaget. Fast pappsen blir nog inte riktigt nöjd! Tidigare har jag stickat i Eskimo och det är ju så himla mjukt och gott men denna gången blev det Trysils lovikka-garn och det är mycket vassare. Fast de kanske håller lite bättre?

Sen har äntligen min 2000:e besökare identifierats!!!!! PÄRLMUDDEN är det som får kika lite extra i brevlådan framöver!! Hjärnan satte direkt igång med funderingar så nu har jag svårt att koncentrera mig på det här... Konstigt...

KRAM alla kycklingar och tack för era påskhälsningar!!

Pip pip

2 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Har redan varit ute 2 gånger idag och spanat i brevlådan.....;) Hihi! Väntar med spänning på vad som komma skall!
Ha det bra!!
KRAM Pärlmudden

Anonym sa...

Hej Nina,

tack för min jättefina laptopväska!!!!

Det är en fröjd varje gång jag ska packa ned datorn. Och vilka positiva kommentar från folk runt omkring sen! Kul!

Hälsningar
Johanna