onsdag 9 april 2008

hej och hå

Har ni sett den här? Mochimochiland! Hittade den på Strumpstickans blomblog! Helt underbar!! Nu kliar det i fingrarna igen! Perfekt till restgarner och det är nästan det enda jag har.... =)

Koftan töjde sig lite i armarna efter "blockning" men den är helt underbar! Tyvärr har det inte blivit nån bild ännu men jag ska försöka komma ihåg det ikväll när familjen är hemma.

Idag är en pestig dag med värk så nåt stickat blir det nog inte. Det är en kraftansträngning bara att sitta här men jag kan ju inte låta bli... =) (vad jag önskar att det fanns smileysar här!) Vi hade kalas för gubben igår och det var himla trevligt men tydligen besvärligt med tanke på hur jag mår. Det kan väl inte vara för mycket att brygga kaffe och skära upp färdiga tårtor?? Märkligt!

Mitt blommål lyckas inte. En blomma är stickad, ingen stjälk och någon utplantering har det inte heller blivit. Aprilmuddarna är tilltänkta men inte påbörjade och Barbamama har gömt sig i besvikelsen över att aldrig bli klar. Fast de krokade vantarna är nästan klara. också märkligt... Klart fall av "startitis"! Mycket bra uttryck faktiskt! Det har jag anammat. =)

Ha en bra dag och använd paraplyerna!
plask...

1 kommentar:

Smycka sa...

Jättesöta figurer det var i Mochimochiland. =o)

Det är aldrig roligt att ha värk! Jag har inte värk så, men ont ibland då jag är för över-rörlig i mina händer och fingrar. Hoppas du mår bättre idag!

Kramar om försiktigt =o)