fredag 23 maj 2008

Så fort tiden går!

Denna veckan har verkligen gått jättefort! Jag tycker inte att jag hunnit med någonting mer än "hemläxor" och vanligt hushållsarbete...

Fast egentligen har jag det. Började på ett par muddar från Pulsklubben, Mr's Beeton-mönstret för februari. Det ska bli en present till svärmor som ska vara klara imorgon kväll! Undras om jag lyckas när jag bara har gjort en och börjat på den andra? Jaja, jag gör ett försök.

Stadat bland stickorna har jag också roat mig med. Igen. Förstår inte att det ska vara så kul... =)

Har hittat ett program som ska fungera som hjälp för design av stickade tröjor här: www.olax.com. Man kan ta hem en demoversion och prova så det ska jag göra i helgen. Mycket spännande!

Imorgon blir det restaurangbesök och firande av 65-årsdag. Det ska bli himla kul för vi ska prova en "ny" restaurang. Ny så tillvida att jag aldrig har ätit där utan bara eftermiddagsfikat.

Familjen försökte göra körschema för veckorna fram till skolavslutningen och det var inte det lättaste! Som tur är så äter vi alltid middag hela familjen så därför kommer vi att ses åtminstone under den tiden. Ganska lustigt att det kan bli sådär. Vissa veckor har man inget annat än tvättstugan inbokat och andra veckor är man glad om man har en kväll ledig.

Nä, nu får det nog räcka med tramsprat för idag! Jag har ju en stickning att fixa!

Ha en bra helg och se till att njuta ordentligt på söndag!

Inga kommentarer: