måndag 19 maj 2008

Barbamama!

Nu är hon klar! Äntligen! Har stoppat henne, virkat och sytt dit armarna och broderat ansiktet, så gott det nu gick... Imorgon ska jag försöka skriva rent mönstret, ta en bild på henne och sen lägga ut alltihop. Bara så att alla ni som väntat på henne vet... Söt blev hon!

Idag har vi arbetat med marknadsföringsplan och affärsplan på kursen. Mycket givande! Tycker att min idé håller och känner mig väldigt stark i mitt starta eget-beslut! Visserligen har jag utbildaren att tacka för mycket, men det känns skönt att jag äntligen - efter 15 år - har kommit till rätt beslut och inte längre känner mig så tveksam över min egen förmåga. Jag vet ju vad jag kan och jag kan väldigt mycket. (jag vet - eget beröm luktar illa - men just nu har jag ingen lust att vara ödmjuk... =))

Jaja, någon bortkastad tid har inte den här kursen varit iallafall, inte så här långt. Bra betyg!

Igår tillbringade jag några timmar vid symaskinen och fick ihop en väska till matlådan i vaxduk. Tyvärr blir ju inte stickningarna de bästa när man syr i vaxduk men jag hoppas ändå att hon som ska ha den blir nöjd. Jag tycker den blev fin i alla fall. Det kanske kommer en bild på den också i morgon så får ni avgöra...

Nu är det sängdags här. Förstår inte varför tiden går så fort på kvällarna... Nån som har en bra förklaring?? Dela gärna med er till mig då!

Ha en bra tisdag så hörs vi imorgon kväll. Godnatt och sov gott allihop!

3 kommentarer:

Annika sa...

Det är väl typiskt! Så fort man känner att man säger/tycker att man själv är bra på något - så sitter det en lite djävul på axeln och säger tvärtom!! Att det ska vara så svårt att säga:

-Jag är bra!

Man är väl livrädd för att bli kallad - självgod, och egotrippad?!

Ser fram emot Barbamama!

Ha en bra dag! Kram Annika

LenaL sa...

Lycka till med dina planer, och glöm allt vad Jantelag heter!

Smycka sa...

Det är bra att tro på sig själv! Jag går själv i tankar att starta eget, men jag måste bli bättre på mina smycken och mycket annat innan jag kan gå ut på marknaden och konkurera ut alla andra! *asg*

Jag vill jättegärna se matlådsväskan! =o)

Kram =o)