lördag 13 december 2008

Kanske, kanske, kanske...

... kan jag snart lära mig hur jag lägger över foton från den nya kameran till datorn? Och kanske kan jag dela med mig lite av alla nya bilder jag tagit i butiken?

Den gamla kameran har jag lyckats spräcka displayen på och med tanke på att det skulle kosta ca 2000:- att byta den så tyckte jag att det var bättre att köpa en ny kamera. Eller två, för det var lika bra att passa på. Gubben åkte till Bryssel och ville ha den med och jag var ivrig att fota senaste skylten så vi lät bli att kompromissa. Ungarna trodde jag blivit galen! =)

Det har snöat här i två dagar! Det blir så ljust och fint med snön, önskar bara att det inte var så j-la halt! Hela kroppen får ju gymnastik när jag ska ta mig någonstans, och det där märkliga rycken man gör när man håller på att halka känns i ryggen. Egentligen skulle man gå ut med videokamera och filma människors anti-halk-gångstil, tror det skulle kunna ge upphov till många sköna skratt om man kollar på det på sommaren?! Eller det är lite elakt kanske...?

För tillfället försöker jag virka änglar från förra Allers-numret. Började i god stil framför tv:n, virkade några varv och lyckades slumra till lite mitt i alltihop så jag hoppade raskt över 12 varv rutmönster och körde avslutningskanten direkt. Det blev inte så snyggt.... Bara att repa upp och börja om. Fattar inte varför jag ska få för mig att somna mitt i handarbetet? Dagen efter är det lite spännande att se i dagsljus vad jag lyckats med! =) Det är sällan rätt! Hmm!

Annars stickar jag sjal i frå Mohair Lyx och ett uddagarn från Turkiet, mycket snygg blir den! Den förra sjalen stickade jag i svart ML, silverlame och Carat från Järbo. Jättefin! Dessutom provade jag att sticka den från sida till sida istället för från spetsen och upp. Nu kan jag sticka varannan så, så blir det lite omväxling.

I butiken har jag lagt ut mina påsar och väskor till handarbeten. Än så länge har jag inte sålt nån men jag sätter min tillit till sista veckan innan jul när alla desperat letar julklappar! Går de inte då så får jag väl använda dem själv. Inte saknas det projekt att stoppa i dem precis....

Tror jag dragit på mig en ny förkylning. Det är nåt konstigt med den här hösten och vintern. Alla är förkylda i omgångar utan att bli riktigt bra emellan ochjag är inget undantag. Jag som "bara" brukar snora lite i november några dagar ochsen få en "släng" av bihåleinflammation i mars-april sådär, har nu lyckats att vara till-och-från-förkyld i två månader! Inge kul! Speciellt inte nu! Mirakelmedicin någon?

Dags att knoppa så jag säger godnatt! Tänker på er och gör mina små besök i tankarna. Det sysn ju inte på era bloggsidor men bara så ni vet! Kramar!

6 kommentarer:

LenaL sa...

Ser fram emot lite bilder från butiken! Så roligt att det verkar fungera så bra, håller tummarna för fortsatt framgång!

Kram

Pärlmudden sa...

du har en utmärkelse att hämta på min blogg.
Hoppas du har julrusch i butiken nu!
Kram

Pia sa...

Jag önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Eva i Halmstad sa...

Hej och god Jul på dej.

Väntar också med spänning på bilder från butiken.
Må så gott
Eva

Häxmamman sa...

Hoppas att du fått många kunder, är nyfiken på bilder från butiken...

Jag somnar ofta jag med när jag handarbeter, det är nog sövande, rogivande *Ler*

Önskar ett gott nytt år/Många kramar

Klewa´s krypin sa...

Kikar in och önskar dig Gott Nytt År.

Kram
/Ewa