torsdag 23 april 2009

Några ord i förbifarten...

Egentligen står jag i duschen nu, bara så ni vet... Förstår inte vart tiden tar vägen på morgnarna? Idag har jag bara dammsugit lite och städat badrummet och helt plötsligt är klockan 9 och jag har inte packat för att gå till jobb än. Mycket skumt!

Var på Garn och Broderimässa i Göteborg i söndags. Jättekul! Fast helt vansinnigt med nästan 10 timmar på en buss för en mässa på knappt 3 timmar. Och dessutom var de tvungna att placera den i Oljehamnen, nästan 1 timmes bussfärd från centralen. Är lite trött på bussar nu... Undras varför?

Fick en ny leverantör och det var värt hela resan! Ska börja med att ta hem ett halvtjockt garn med alpacka i. Kolla här: Nysta
Ska kanske ha hennes böcker också så småningom, får se framöver... Det bästa är i alla fall att jag är ensam om hennes garn i stan än så länge! Just nu går försäljningen ganska dåligt och mina dagskassor är erbarmligt små, men överlever jag bara sommaren så ska det nog gå bra. Jag är full av tillförsikt! =)

Måste hasta vidare med dagen, men kom ihåg att jag tänker på er alla även om jag för tillfället gör väldigt små avtryck i cyberspace! Kramar!

3 kommentarer:

Charlotte sa...

Hejsan!

Nu var det ett tag sedan. Var har du din butik? Vår semester kommer antagligen att gå söderut i sommar om vi inte drar till Finland. Jag är som bekant alltid på jakt efter garn och är bara din butik på vägen ner så.

Hoppas du har det bra!

Bea sa...

Hej
Jag försöker klicka fram din mailadress men min dator låser mig bara ute. Jag är sååå intresserad av dina Barbamönster. Vilken storlek har figurerna? Titta gärna in på min sida eller maila mig på bea77@hotmail.com
Tack för mig!

Nina BF sa...

Hej Charlotte! min butik finns i utkanten av Linköping i ett stort shoppingcentrum som heter Ikano (Ikea ligger vägg-i-vägg...)Kul om du kommer förbi!