tisdag 19 maj 2009

Bara några ord i förbifarten...

Jag hade celebert besök förra veckan! Pärlmudden kom och hälsade på mig i min butik! Jättekul! Det är alltid spännande att få ett ansikte på människor som man "känner" och har haft så mycket kontakt med! Lite garn fick hon med sig hem, så jag tror hon var nöjd med utflykten.

Annars händer det inte så mycket som avviker från det normala. I affären stickar jag en sommartröja till skylten i korallfärgat Punto Shine och virkar samtidigt en kofta till mig själv i Rodeo. Till koftan använder jag ett mönster från en spetskrage och en gammal hyllremsa! Tror det blir bra... Givetvis får jag repa upp emellanåt men om bara slutresultatet blir som jag tänkt mig så är jag nöjd! =)

Vår nya soffa dök upp förra veckan så jag passade på att städa i garnkorgarna som stod i v-rummet. Trodde i min enfald att lagret krympt men nejdå, snarare växt till sig i sin ensamhet. Vad ska man göra med hur mycket restgarner som helst? När det är i olika kvaliteer och tjocklekar? Förutom att försöka gömma det nånstans... Kanske ska skicka det till Soans pysselblogg, hennes garnrester har en underlig förmåga att omvandlas till vackra saker!

Har ni kollat in garnaffärens hemsida? Jag jobbar med den när tid finns så snart funkar den precis som jag vill. Inte illa för en halt häst! =)

Ha en bra dag, no som nån gång snurrar förbi, och skriv gärna en kommentar eller två - jag känner mig lite bortglömd på den fronten. (fast, det är klart, skriver man inga brev - får man inga brev...)

3 kommentarer:

Pärlmudden sa...

Du är absolut INTE bortglömd kära du!! Tack ännu en gång för en trevlig stund i din lilla trevliga mysiga butik! Jag var hler klart supernöjd med min utflykt!
KRAM

Eva i Halmstad sa...

Spetskrage och hyllremsa, de måste bli perfekt =)

Eva.

Camilla sa...

Den affären har jag gått förbi många gånger, men faktiskt aldrig varit inne. Nu snubblade jag över din blogg. Kul! Jag återkommer och läser och kanske tittar in i din affär också någon gång.