söndag 22 februari 2009

Glömde ju...

...utmaningen från Pärlmudden! Ska försöka fixa det nu!

Mappen med bilder, 6:e mappen, 6:e bilden blev den här!

Vad ska jag skriva om den då? Att jag drabbas av galenskap ibland och inte kan låta bli att sy en typ av kalikå-figurer som jag sen förgäves försöker sälja och somd et alltid slutar med att jag ger bort till lämpliga "fall"? Själv har jag dem som nåldyna (voodoodocka?), gosis på väskan, dammsamlare under skrivbordet och presentlådevariant. Funkar alltihop!

Nu hoppas jag att jag har fullgjort min utmaning. Dock kommer jag inte att skicka den vidare eftersomm alla som jag brukar besöka har redan fått den så klicka bara lite på min länklista så får ni se! Kram Pärlmudden!

5 kommentarer:

charlotte sa...

Oj jag är nog halvblind eller så har jag konstiga tankar för jag trodde dina figurer var gjorda i fimolera! Men än bättre i tyg så de går att ha som woodoodockor!! Skulle jag nog behöva en när jag blir arg på de runt om mig... hämnden är ljuv vet du. Nej, skämt åt sido. Var ett tag sedan jag tittade in här och ser att du har fullt upp. Du håller ju på mycket med stickning, tror du att det funkar att sticka en sjal i mönster (spetsmönster) om man som jag stickar åt fel håll? Eller du kanske vet om någon som stickar som liksom jag är vänsterhänt som du kan tipsa om. Letar förbrilt hjälp men den är svår att hitta. Till och med tjejen i garnbutiken nära mig tittade på mig som om jag var ett ufo när jag frågade. Så ufo kan jag väl inte vara?
Ha det bra, går det bra med din butik?

Häxstickade mamman i Jämtland sa...

Dessa figurer såg härliga ut, kanske som Charlotte säger, sälj de som Woododockor till de som behöver en...

Jag önskar dig allt gott och hoppas att affärerna går bra för dig/Kramar i massor

Pärlmudden sa...

Du har något att hämta på min blogg
KRAM
Iden med voodoodockorna gillade jag, är genast spekulant på en! ;)

Monica Hansen sa...

Prova att sätta ihop till barnmobiler att ha ovanför babysäng eller barnvagnen?

Smycka sa...

Du har något att hämta hos mig också! *hihi*

Fina figurer.
Kram
Ulrica =o)