tisdag 23 mars 2010

Hej igen!

Idag har jag varit duktig! Jag har uppdaterat butikens hemsida! Jag funderar och funderar och helt plötsligt så är det gjort! Å vad skönt det känns efteråt! Inte för att jag har så mycket nyheter att komma med men ändå.... ;)

En ny tröja blev klar idag. Jag hade tråkigt i fredags och ingen lust att sticka på något av alla projekt jag har på gång så jag började på ett nytt istället! I vitt Viola från Garngrossisten och vitt Sorbé från Coats, stickad på stickor nr 15 och ett påhittat mönster i huvudet. Blev riktigt bra och väntar nu bara på en tvätt och torkning. Ni får se bild på den sen.

Apropå ingenting - har ni sett t-shirten på Cubus med texten: "I'm so blogging this!"? Jag tänkte köpa mig en men sen tänkte jag att det faktiskt är falsk marknadsföring... Men snygg är den och ännu har jag inte skrotat den helt!

Är det någon som har testat Lipfinity från Max Factor? Jag föll för reklamen och köpte mig ett häromdagen och j-lar vad det sitter! Hur ska det tvättas bort? Igår försökte jag med ögonrengsöring och efter det ansiktstvätten och ändå hade jag snyggt rosa läppar i morse när jag vaknade! Synd att det inte finns en maskara som är likadan - oborttvättbar - och som man inte behöver fylla på... =) (jag har försökt färga fransarna några gånger men tycker inte det funkar så bra)

Nu när jag är så här duktig så ska jag surfa lite och se vad som har hänt hos mina bloggvänner sen sist. Jag blir väldigt nyfiken när det går för lång tid mellan gångerna.

Ha en bra morgondag och hoppas solen lyser på er!

1 kommentar:

Smycka sa...

Tycker absolut att du ska köpa T-shirten! *skrattar* Cool ju! *s* Fin din blogg blivit! Gul och påskig! Skönt att se dig igen! Många kramar =o)