onsdag 5 september 2012

Vill ha o vill ha o vill ha....


tror du jag har ett pengaträd? så brukade min mamma svara när jag i tidiga tonåren ville ha mer och mer och mer... Givetvis hade hon inget pengaträd så jag började dela ut reklam för att få ihop pengarna till allt jag ville ha. Det var ett dåligt betalt arbete, och skittråkigt, och inte blev det investerat i så mycket av allt jag ville ha, men känslan av att tjäna egna pengar som man kunde slösa med var underbar. 

Idag vill jag också ha och ha nya saker (läs kläder och skor!) hela tiden och just nu är det nya skor som hägrar! Visst skulle jag vara jättefin i ett par Hello Kitty-Vans? Och ett par helsvarta Converse? Och ett  par jättesnygga boots från Vagabond? 

Inte samtidigt men nästan.... =o>

Nu är det snart avfärd till jobb för 5 timmars intensivt arbete med kunder och kaffemaskiner och toastädning, sen blir det raggmunk med fläsk och lingonsylt hos Ludde och Frallan och imorgon bär det iväg till Skåne och pappa på en kortvisit. 

Det största problemet  är vilket handarbete som ska få följa med.... Det lutar åt den lila koftan, får se imorgon. Ha en bra helg!

Inga kommentarer: