lördag 2 februari 2008

Mina besökare!

Tack! alla ni som besöker min sida! Jag har passerat tusen besök och det tycker jag är jättehäftigt! Så glad jag blir när jag ser att så många tycker det är kul att hålla lite koll på mig!


Idag har jag varit på shoppingtur med en vän och i försenad födelsedagspresent har jag fått en knallblå mockaväska som passar perfekt till mina blåa skor! (jag gillar Kal P Dal) I höstas köpte jag ett knallblått tunt mohairgarn som antingen ensamt ska bli en skir sjal eller tillsammans med det melerade sidan om bli till en halsduk som passar till skorna så nu är det bara att sticka och längta efter våren!Koftan jag började på för ett tag sen tar lite tid! Fast den stickas från framkant till framkant så när den väl är klar så är det bara ärmarna kvar! Man får räkna hela tiden så det gäller att hålla tungan rätt i mun, är den avig blir det fel.... Men det är en snygg modell och ett snyggt garn så det kommer att bli himla bra! sen...

Det snöade på oss idag... Mycket tragiskt när jag i onsdags upptäckte 10 cm höga tulpan- eller påskliljestjälkar. Stackars dem!

Barbapapa är på gång! Misströsta inte! Felet är bara att han blir så konstig i huvudet så jag repar upp och virkar om hela tiden, tror det är nionde försöket nu. Visade barnen i går och då säger dottern att han är för smal! Jag gömde honom i påsen och gömde påsen i korgen. Bara för att jag inte skulle få för mig att repa upp igen av ren irritation. Idag får han sova. Vem har tid att virka när man har en blogg att sköta??? =)

Ha en bra söndag och stanna inne om det blåser. Det får man... Sov gott!

2 kommentarer:

Bland garnnystan och sytråd sa...

Skorna och väskan passar verkligen nu i vintermörkret. Man blir glad bara av att titta på dem.

LenaL sa...

Vilken läcker färg på skorna och väskan! Fantastiskt att hitta en som passar så perfekt.

Lycka till med Barbafamiljen, ser verkligen fram emot att få se dem samlade!

Ha det jättegott!