torsdag 20 mars 2008

Utan blogg på två dagar....

försmäktar jag i detta datorrum.

Konstigt! Jag har lyckats att avhålla mig i två hela dagar! Undras hur det gick till....?

Barbapappa är klar! Dock inte mönstret ännu så ni får vänta till nästa vecka tror jag. Sen dyker han också upp. Nu är Barbamama påbörjad så snart är de tillsammans.

Alla älskar Barbaskön så jag får nog virka honom en massé och lägga ut till försäljning. Visst är han söt, men de andra i familjen känner sig lite bortglömda, stackarna.

Idag ska det shoppas mat i stora mängder! Tror jag ska göra köttbullar till påskmiddagen i kväll. Jag gör inte köttbullar så ofta utan försöker göra många åt gången istället. Ugnen är en perfekt samarbetspartner då.

Det har inte blivit så mycket handarbetat de sista dagarna. Hittade ett läckert grytlappsmönster hos Soili som jag var tvungen att testa. Visserligen var det på finska men skam den som ger sig... När jag väl kommit igång så visar det sig att jag har virkat det förut men det var bara på prov så nu går det himla smidigt och snyggt blir det. Sen har jag gjort ett nytt mönster på muddar men än så länge har jag bara orkat sticka en mudd så det är heller inte riktigt klart ännu. Helgen är lång!!

Glad Påsk! och låt inte kycklingarna bita er i näsan!

2 kommentarer:

Ann-Louise sa...

GLAD PÅSK, NINA!!!
Hoppas du får en trevlig helg!
KRAM

Dockmamman sa...

har inte stickat så mycket men nu är norsktröjan snart klar som jag gjorde på beställning, har hållit på med den sedan jag vet inte när men kragen blev inget bra så då fick jag repa upp och igen och igen...

Ha det så gott