måndag 3 mars 2008

TACK!

för alla uppmuntrande kommentarer! Det gör att det känns lite lättare nu efteråt! Visst - det återstår fortfarande mycket jobb men det känns som om det värsta äntligen är gjort. Den största nackdelen är bara att gubbarna som fixat fläktarna kopplade ur den på vår sida av källaren i fredags eftermiddag när jag klagade på att den stod och droppade vatten in det ena förrådet och jag inte ville riskera att det blev en ny översvämning under helgen. Så nu torkar det ännu långsammare där nere.

Jag och gubben la sammanlagt över 30 timmar bara på att torka upp och flytta om saker som blivit blöta och samtidigt försökte vi torka tyg och kläder i tvättstugan. Nu äntligen är det mesta torrt och kan packas ner igen. Lite grejor får jag kasta - sidentyger som blivit upplösta och kläder som luktar mögel och förmodligen inte håller att tvätta så varmt som jag skulle behöva, + gubbens årsböcker som vi skulle läsa när vi blir pensionärer... men annars så verkar det som att det mesta är okej efter torkning. Skönt!

Här är en bild på vattenpölarna och böckerna som låg i en låda på golvet. Inne i förråden var det ännu värre eftersom allt som stod på golvet har sett till att vattnet inte kunde rinna undan.


Syfestivalen var en dröm! Massor av fynd och precis vad jag behövde som belöning efter allt slit! Vännen jag skulle åka med blev sjuk och hennes vän som skulle hänga på oss och som jag inte kände sen innan visade sig vara en toppentjej så vi hade jättetrevligt och pratade oavbrutet i 11 timmar! Kanske tur att min vän blev sjuk...
Här är mina fynd.

Och här är laptop-väskan som jag sydde klart igår för transport till Skåne. Tror jag ska sy en till mig själv också för jag blir så himla nöjd när jag är klar!


Idag är sonen ledig från skolan så vi ska gå och reklamera hans halvårsgamla mobil som bara la av i fredags och köpa nya tröjor till honom. Sen väntar muddarna som blev skitfula och som jag repade upp igår. Strumpstickorna är blanka och garnet i ren akryl - något där gör att alla stickbyten blir håliga så nu blir det jumperstickor istället. Sen ska jag leka med mina festivalfynd och sy nya kuddfordral till soffan. Undras om jag får någon tid över idag.... =)
Ha en bra måndag allihop!

4 kommentarer:

LenaL sa...

Åh så gräsligt! Jag har inte läst några bloggar på ett slag (legat utslagen i flunsa), och nu när jag ska uppdatera mej upptäcker jag att du haft ett sånt h-te! Nog kan man bli knäckt för mindre. Hoppas verkligen ni kommer att få lite plåster på såren i forma av ekonomisk kompensation utan att behöva strida livet ur er!

Ha det så gott det nu går i villervallan!

Smycka sa...

Vad tråkigt att du får slänga grejor. Fina saker du "hittade" på symässan. Och sist men inte minst, himlans snygg laptopväska! Känns som om jag också vill beställa en sådan väska fast jag inte ens har en laptop! *skrattar*

Den blev jättefin!

Kram
Ulrica =o)

DOCKMAMMAN sa...

Det är så tråkigt när sådant här händer, det finns grejer som man gärna vill ha kvar och det kan handla om minnen...

Tänker på dig/Kram

Eva i Halmstad sa...

Skönt att de börjar odna till sej, men de är ju skit att behöva lägga tid på sånt.
Härliga fynd du gjort , de är du värd.
Vilken snygg laptoppväska, yttertyget är ju så snyggt.
Ha en go dag på dej.
Eva.