måndag 10 mars 2008

Tryptizol och denna eviga värk....

Vad gör man? Tar man en tablett bara för att läkaren får en att känna det som om man inte vill lösa sina värkproblem om man inte äter medicin med läskiga biverkningar bara för att testa?? Svårt!! Jag ska ha bestämt mig till imorgon och det är inte så lätt! Har hittat ett forum som vissa av er kanske också kan tycka är intressant: Smärtguiden.

Ännu en gång har vår bedrövelse till bil bestämt sig för att ta semester utan att rådgöra med oss först! Usch så trött man kan bli!!! Denna gång är det batteriet som av någon oförklarlig anledning bestämt sig för att ladda ur bara så där. Och jag som verkligen gödslar med startkablar! Eller batteriladdare... Så mina roliga planer för idag är att promenerandes ta mig till Biltema, inhandla en styck batteriladdare, slita ur batteriet ur bilen - som jag förhoppningsvis kommer in i då låset styrs via elektricitet.... - släpa upp det tre våningar och sätta det på laddning. KUL!!! nej =(

Igår var vi i källaren igen och tittade till det. Det har börjat växa femtioöres stora gröna blommor på betonggolvet. Visst, jag gillar när betongen blommar men kanske inte i källaren.

Det här är en sån dag när det hade passat mycket bättre någon annanstans, Paris under en stjärnklar himmel, sippandes champagne... Eller, Grand Canyon i skugga med en kall öl i glaset och trevligt sällskap. Eller varför inte en swimmingpool någonstans i varmare trakter, gärna i Italien (fast det är väl inte så mycket bättre väder där än här nu) med en bra bok och uppassning.

Dream on, babes!

6 kommentarer:

LenaL sa...

Mm ... visst önskar man sej bort till behagligare klimat när det bara blåser och regnar och varken är vår eller vinter, bara ruggig höst fast det snart är halva mars!

Ha det så gott det går, med värkelände och bilelände!

Kram!

LenaL sa...

hej igen!

Visst är det jättekul att teststicka! Om du vill kan du anmäla dej här: http://groups.yahoo.com/group/JLtestknitters/ Jaquelyn Landly, som designern heter, vill gärna ha fler på sin lista! Skulle vara jättekul om du går med där.

Kram!

Smycka sa...

*hm* Din stackare! Det är inget roligt när bilen har bestämt sig för att ta semester när man själv har en massa planer.

Blommor på betong är vällan fint, fast inte inomhus! *hövva* Vad säger hyresvärden om det? Hade inte de fläktar där nere? Då borde det vällan inte växa "blomster", eller!?

Hoppas allt ordnar sig!
Kram
Ulrica =o)

Anonym sa...

Laptopväskan blev oerhört väl mottagen! Tack - den är superfin!

Nu undrar jag om du skulle kunna hjälpa mig göra en liten mobilväska som fästs med hjälp av en knapp (för det är ju inte alltid man har varken fickor eller bälte). Nu förtiden när man har handsfree med bluetooth så är det så lätt att man glömmer ta med sig telefonen i handen när man går runt på kontoret...

Kram
Johanna

Soili sa...

Typiskt för en bil,lämna familjen i sticket så där.Hjärtlöst tycker jag.Är inte batteriet bilens hjärta??i så fall har den fått en liten infarkt,tvärstopp.
Blommande betong är nog inte så hälsosamt att vistas i.Hoppas ni får ordning på eländet i källaren.
Kram.

Anonym sa...

Hej på dej.
Hittade just din blogg. Jag var oxå hos dr. i dag och han föreslog att jag kan få tryptizool mot värken jag har sedan en whiplash som jag fick för många år sedan. Just nu googlar jag lite på ämnet och då hittade jag dej. Undrar bara vad för värk du har, om du kanske har liknande. jag har fått myofasiell smärta i hela kroppen. Vet ej heller om jag ska prova, men det kan ju vara bra. Kul om du ville svara. Ha en bra dag //Kram Nilla