torsdag 15 maj 2008

Det var det det...

Det funkade faktiskt! Att ge sig ut på stan och kolla läget trots bristen på konkurrens! Trodde inte det... Resultatet blev att det finns ingen konkurrens! Bra eller dåligt? Det får framtiden utvisa.

Kunde inte låta bli att köpa lite garn när jag ändå var på stan. Tror det ska bli en virkad kofta. Det blir ingen bild på det idag, kameran åt oåtkomlig för tillfället så när jag väl har tid och möjlighet att använda den så lär det bli många bilder på en gång!

Nu ska jag ägna en timme åt att studera braiga dokument, hemläxa kallas det visst. Och skriva en variant på marknadsundersökningsresultat så här långt.

Det regnar i Linköping nu och det mår både naturen och allergikerna bara bra av. Faktiskt så känns luften lite renare. Ha en bra kväll!

2 kommentarer:

Dockmamman sa...

Hej min vän här är det åter hopp om sticklivet. Har stickat lite och det går sakta men säkert framåt.

hoppas att allt ät bra med dig, kikar in lite mer bara jag kommer hem helt och hållet/Kramar i massor

Pärlmudden sa...

Hej Nina!!
Tack för allt det fina i paketet. Monica och Göran reser hem till sverige på fredag, och dyker upp hos mig någon gång i början på juni. Då ska de få med sig kartongen med alla saker för vidare transport till sudan. Du har väl varit inne o kollat hennes blogg? http://www.stickerisnack.blogspot.com/
Tack så jättemycket!
Kram Ann-Louise